tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS 05.03.2016, kl. 14:16

Heihei! Tusen takk for mange kjempefine kommentarer på forrige innlegg. Det hjelper som sagt å få ut ting fra hodet og ikke minst få gode tilbakemeldinger og kommentarer fra andre. Jeg setter utrolig stor pris på det! Nå er det Mars, jeg kan virkelig ikke forstå at tiden går så fort. Det er så mye man skulle ha gjort på så altfor lite tid. Jeg har veldig mange planer for leiligheten, men de forblir dessverre i hodet mitt, ettersom at tiden ikke strekker til. Nå er det heldigvis bare to uker før det er påskeferie, da kan jeg kanskje få tid til å gjøre litt småting igjen. Her er som forrige måned 10 ting jeg har lyst til å gjøre i Mars.

Processed with VSCOcam with f2 preset
 

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS

1. Studier, Nå som tiden bare forsvinner og dagen går, begynner det med stormskritt å nærme seg søknadsfrister for studier til høsten. Jeg som er så utrolig usiker på hva jeg vil eller skal har jo selvfølgelig ikke fått svingt meg rundt å søkt enda. Så dette er definitivt noe jeg er nødt til å gjøre, helst så fort som mulig. Kanskje jeg får tid nå i helgen allerede?

2. Spisebord, Vi har en god stund nå levd uten spisebord og bare spist på stuebordet, nå har vi endelig fått oss et spisebord med stoler, men det står for tiden nede hos mamma og pappa siden jeg har vært på beredskap. Jeg vil gjerne få flyttet det opp i leiligheten så vi endelig kan få et skikkelig spisebord. Det kommer til å bli helt nydelig!! 

3. Interiør, Jeg er veldig glad i pyntegjenstander og jeg er også opptatt av å gjøre så leiligheten får et preg på seg og ser litt gjennomført ut. Det ligger noen bilder som er bestilt til meg hos posten. Jeg gleder meg så utrolig mye til å få dem opp på en av de store kalkgrå tomme veggene vi har i huset. Det eneste jeg mangler er rammer, så jeg må få kjøpt inn noen rammer. 

4. Økonomi, Jeg vil prøve å sette opp en liten oversikt over hvor mye penger vi skal bruke på hva sammen med kjæresten. Dvs. Sette av hvor mye penger som skal brukes på mat, hvor mye som skal brukes på bilene, leie osv. På denne måten er det lettere å ha litt oversikten og kanskje heller sitte igjen med litt pluss i slutten av mnd. i stedenfor å gå i minus eller null. 

5. Mer økonomi, Jeg tror jeg har hatt dette som et punkt tidligere, men jeg vil gjerne ta det med videre ettersom at vi enda ikke har blitt flinke på det. Jeg vil bli flinkere til å planlegge middager. Dra på butikken en gang i uken og ha en storhandel, hvor vi handler inn middager for hele uken. På denne måten er det lettere å få rimeligere middager. 

6. Mobilbruk, Jeg har sagt dette også tidligere, men jeg vil bli flinkere til å løftet blikket innimellom og ikke sitte nedgravd i mobilen. Foreksempel på buss og båt. Det er helt nydelig å ha musikk på ørene og bare titte ut av vinduet og se på alt som skjer utenfor. Ikke bare stirre ned i skjermen foran seg. 

7. Humør, Jeg vil bli en gladere person. Jeg vil prøve å styre humøret mitt litt. Når ting som er uventet skjer, har jeg lett for å vise veldig godt at jeg ikke liker det, eller ikke trives i posisjonen, men jeg må bli flinkere til heller å se på det som en utfordring, en utfordring som jeg kommer til å komme meg igjennom. 

8. Minner, Jeg vil veldig gjerne få fortsatt litt på albumet Thor og jeg lager. Da vi var i USA for to år siden tok vi masse bilder og bestemte oss for å lage et album. Vi fikk startet, men det tar tid når man skal skrive i tillegg, derfor ble vi ikke ferdig. Og nå som jeg har vært i militæret har vi ikke vært så flinke til å fortsette på det, men det vil jeg virkelig.

9. Stresse ned, Jeg liker å jobbe effektivt og gjør så mye jeg kan for å hjelpe til, og det går veldig utover energien min. Jeg blir overarbeidet og når jeg først kommer hjem er jeg helt utslitt og ikke noe særlig selskap. Jeg vil bli flinkere til å gjøre til effektivt, men samtidig ikke si ja til alt. Så jeg har litt mer overskuddsenergi som jeg kan bruke på å gjøre noen hyggelige ting meg blant annet Thor og familien. 

10. Få et avbrekk, Nå er det ikke lenge til det er påske, og jeg vil veldig gjerne komme meg litt vekk i løpet av påsken, virkelig få litt følelsen av ferie, for det fikk jeg ikke i vinterferien. Må nok jobbe litt også, men en natt borte hadde vært nok. Litt forandring er greit inni mellom. 

10 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR 09.02.2016, kl. 21:09

Hei! I dag har vært en utrolig lang dag på slottet, så jeg var ikke hjemme før ganske sent. Det er så sinnsykt deilig å tenke på at det ikke er så altfor lenge til vinterferie... JA JEG HAR VINTERFERIE. Det blir virkelig fantastisk. Få litt mer enn bare to hele dager i uka og gjøre noe på. Jeg gleder meg noe helt sykt til å ha flere fulle dager å kunne gjøre noe på. Vi er godt inne i Februar allerede, og jeg vil som jeg gjorde i forrige måned komme med noen mål for denne måneden. Ettersom at jeg begynte med dette ganske sent i Januar var det ikke alt jeg fikk gjennomført, så jeg velger derfor å ta det med meg til Februar. 

 

10 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR

1. Bli flinkere med bloggen. Det er definitivt noe jeg vil ta med meg inn i Februar. Det er bare nå på slutten av januar starten av februar at jeg har hatt noen dager uten blogging, og det er rett og slett fordi jeg har vært på beredskap og ligget død med forkjølelse. Jeg vil absolutt bli flinkere til å planlegge innleggene så det blir mer variert. 

2. Ta mer og bedre bilder. Jeg har utrolig lyst på nytt og mer praktisk kamera. For tiden bruker jeg Nikon D5000, et kjempebra speilrefleks kamera som jeg er superfornøyd med. Det eneste problemet er at det er utrolig stort og dra med seg om man skal noe. Hadde vært mye enklere med et mindre kamera. Venninnen min Cecilie kjøpte seg nylig Olympus Pen e-pl7, som jeg har siklet på så utrolig lenge... vi får se hva tiden bringer. 

3. Spare penger. Jeg vil bli flinkere på å spare litt penger hver mnd. Det er utrolig vanskelig med den lønnen jeg har i forsvaret, men nå har jeg valgt og jobbe en del lørdager i tillegg, så da blir det litt ekstra. Jeg har så utrolig lyst til å få til en skikkelig opplevelsesreise sammen med Thor når jeg er ferdig i militæret. Så da er det bare å spare. 

4. LEGGE MEG! Jeg er seriøst nødt til å bli flinkere til å legge meg. Og jeg må bli flinkere til å legge meg uten Thor..hehe! Ettersom at han skal opp ganske mye senere enn meg om morgenene trenger han ikke legge seg like tidlig som meg, noe jeg synes er utrolig kjedelig. Jeg hater å legge meg i senga vår alene, og jeg sover så mye bedre med han inntil meg, men så klart skal han få sitte oppe lengre enn til 9 om kvelden. Så jeg må rett og slett bli flinkere til å legge meg alene, sånn man gjorde når man var liten..heh

5. Være blid og ikke la andres humør påvirke meg. Jeg er som regel i godt humør, men har så utrolig lett for å bli smittet av andres humør. Et eksempel er når jeg kommer om morgenen på leir og er våken, opplagt, i godt humør og vil snakke. Når jeg da møter to stykker med øreplugger i ørene, som er klare for en rolig morgen uten skravling, blir jeg stående stille og mister litt den gode energien.. ikke noe å klage på de jeg møter, det er tross alt klokken 6 om morgenen. 

6. Drikke mere vann har jeg blitt flinkere til, men jeg vil fortsatt ha dette som et punkt ettersom at jeg merker så sinnsykt stor forskjell på de dagene jeg har vært flink til å drikke vann og ikke. Jeg får veldig lett vondt i hodet, så det sier seg selv at jeg er nødt til å drikke mer vann. 

7. Lage mer varierte middager. Det er også noe som kommer til å bli lettere når jeg ikke tilbringer hele dagen i militæret og bare noen få timer hjemme. Men får nå tenker jeg heller å fokusere litt på helgene. Kanskje få til noen hjemmelagde retter fra bunnen av når vi først har tid og ressurser til det. 

8. Sette opp en liste over ting jeg ønsker meg. Jeg kommer over så sinnsykt mange ting jeg ønsker meg, men selvfølgelig ikke har råd til at the moment. Så jeg vil lage meg en drømme liste, så kan jeg unne meg noe av det jeg ønsker meg etterhvert som jeg har overskudd i økonomien. 

9. Finne ut hva jeg skal studere til høsten. Det er virkelig noe jeg er nødt til, og herregud så vanskelig det er!

10. Bli flinkere med å komme med positive kommentarer og komplementer til kjæresten. Det er lett å gli inn i et gammelt ekteskaps forhold når man flytter sammen, så det er viktig og holde på den romantiske delen, som gjør at man blir litt ekstra glad i hverdagen sammen. 

Håper dere likte punktene, hva har dere som mål i Februar?♥

-Tina

Be the change 21.01.2016, kl. 20:02

Hei! Vi er godt inne i det nye året, og med nytt år kommer nye forventninger og nye mål ikke minst. Jeg hadde ingen konkrete nyttårsforsett da klokken tikket over til et nytt år. Og jeg tenkte at istedenfor å ha et stort mål du skal klare å nå på et år, ville jeg heller prøve å finne flere mindre ting jeg vil jobbe med. Jeg vet med meg selv at det er mye større sannsynlighet for at jeg kommer til å gjennomføre flere små mål i hverdagen enn ett stort over et helt år. Derfor kommer jeg nå fremover, hver måned til å sette opp en liste over mål for den måneden. Jeg føler jeg har større mulighet til å virkelig gjennomføre målene og ikke bare sluntre unna nå som jeg faktisk deler målene mine med dere. Siden det ikke er så lenge igjen av Januar kommer det til å bli noen mål som ikke er all verdens å gjennomføre på de siste dagene. Det er mulig jeg også tar med meg noen av målene videre til februar, hvis jeg får for liten tid.


 

10 TING JEG VIL GJØRE I JANUAR

1. Bli flinkere til å motstå cravings. De første ukene i Januar var jeg utrolig flink uten å tenke noe særlig over det. Jeg hadde rett og slett ikke craving for søtsaker i ukedagene. Jeg vil tilbake til å kose meg med søtsaker i helgene, og være litt flinkere i ukedagene. Jeg merker veldig godt på humør og energi at det ikke er bra å putte noe søtt i kroppen, når det kanskje egentlig er mat jeg trenger. 

2. Jeg kommer hjem rundt 6-7 tiden hver dag, og siden jeg skal opp tidlig neste dag har jeg lett for å bare slenge fra meg alt jeg har i hendene i det jeg går inn døra. Jeg vil bare sette meg ned og slappe av og kose meg med Thor. Det kan ende opp med at det blir mye å rydde til helgen, og jeg vil egentlig heller bruke helgen på å kose meg. Så jeg vil bli flinkere til å rydde opp ting med en gang jeg er ferdig med å bruke det. Da blir det mye hyggeligere å komme hjem og man kan sette seg ned i et ryddig rom og se en film. 

3. Jeg vil jobbe mer med bloggen, har mer planlagte innlegg, rett og slett mer rutine på bloggingen. Det er ikke alltid like lett å finne noe å skrive om ettersom at dagene mine inneholder mye jeg dessverre ikke har lov til å fortelle alle og enhver om. Det gjør det utrolig vanskelig å skrive innlegg om hva jeg har gjort i dag. 

4. Bli flinkere til å ta turen ut. Som sagt har jeg ikke så mye tid når jeg kommer hjem, så det er lett å bare legge seg på sofaen med en film eller serie etter litt mat. Før var Thor og jeg mye flinkere til å ta oss en tur og få litt frisk luft. Jeg snakker ikke om en lang tur, eller trening eller noe som helst. Bare en liten spasertur for å frigjøre hode litt fra alt som har skjedd den dagen. Det er i tillegg mye deiligere å sette seg ned med god samvittighet etter å ha vært ute en tur. 

5. Få tatt bilder av bilen så vi kan begynne å tenke på å legge den ut til salgs. Vi har for tiden to bilder og skal legge ut Audien til salgs, men det er mye som skal gjøres før man får lagt den ut. Det er vanskelig å begynne og lett og la den bli stående!

6. Rydde opp på Instagram. Jeg følger en del på ig, og det er mange av sidene som ikke lenger legger ut bilder, eller har endret tema på sidene sine. Jeg vil ha en ig med bare ting jeg har lyst til å se på når jeg logger på. Derfor vil jeg ta meg tid en dag og fjerne noen av de jeg ikke lengre vil ha der. 

7. Legge meg tidligere. Noen av punktene jeg kommer med nå kan høres litt like ut eller gå ut på det samme, men siden jeg skal stå opp veldig tidlig er det super viktig for meg å legge meg tidlig. Å dra ut tiden på kveldene er absolutt noe jeg er ekspert på. Eller plutselig komme på at jeg må dusje eller gjøre andre ting. Problemet er at jeg merker det så utrolig godt dagen etter, energien er virkelig ikke på topp etter en sen kveld. 

8. Drikke mer vann. Jeg kjører mye bil som privatsjåfør, det vil si at jeg sitter mye stille og merker ikke så godt om jeg egentlig er tørst. Og selv om jeg ikke er veldig tørst er jeg nødt til å bli flinkere til å drikke vann. Da slipper jeg vondt i hodet, som jeg sliter litt med. Samtidig ser jeg at jeg er utrolig tørr i huden nå på vinteren, og det hjelper litt om man er flink til å drikke mye vann. OG det er sunt og godt!

9. Fikse litt i leiligheten. Både Thor og jeg har lenge snakket om å få opp noen fler bilder på veggene i leiligheten. Det gjør leiligheten mer personlig og koselig, så det er noe jeg virkelig vil prøve å få til. 

10. Spare penger. Det er ikke veldig mye jeg får av forsvaret per mnd. Så det å spare litt mer penger er noe jeg er nødt til å bli flinkere til! Nå blir ikke det så fryktelig vanskelig denne mnd. Ettersom at det bare er noen få dager igjen..heh! 

 

Hva synes dere om prosjektet jeg har startet? Har dere noen mål hver måned? ♥

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits