tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Forandring fryder 17.07.2015, kl. 17:48

Hei! 

I dag har vært en innholdsrik dag. Jeg stod opp rimelig tidlig fordi jeg skulle å skaffe nytt pass, siden mitt var på vei til å gå ut. Sola skinte, jeg kom i god tid før bestilt time og var relativt blid, men dette endret seg raskt. Når det var min tur og jeg blir ropt opp får jeg ikke en gang så mye som et "Hei". Jeg hadde tatt med meg bilder fra fotoboks og kom med dem i hånden og det første som møter meg er ei lubben dame litt opp i årene som sier med sur monoton stemme "Hvorfor har du tatt med deg bilder, det står tydelig at du ikke skal ta bilder selv, de skal jeg ta her...." Og dette var bare starten, resten av utspørringen om informasjon som skulle stå i passet var like frekt. Da jeg var ferdig med å betale rakk jeg ikke pakke sammen lommeboka mi før ho hadde trykket frem neste i køen. Er det mulig? Når du har en jobb som det så er kundemøte utrolig viktig og her fikk jeg ikke en gang et "hei" eller "hade". Og dum som jeg er blir jeg bare satt ut og ikke sier noe.... I ettertid vet jeg godt at jeg burde sagt noe til henne, gitt henne en kommentar på at det i hvert fall er hyggelig å få et hei. 

Men nok om det! Etter den ikke så hyggelig episoden med passdamen, dro jeg til Oslo for å farget håret hos en venninne. Farget håret for en god stund siden og på grunn av bading i salt vann, klor og sol var mye av fargen glidd ut. Fargen jeg har nå er ganske mye mørkere enn jeg var, men også denne fargen vil skli litt ut! Superfornøyd med resultatet. Og Headmaster på Storosenteret er en super salong, anbefaler!! Nedenfor ser dere før og etter bilder, beklager ekstremt dårlig lys! 

 

Før og etter bilde

                     

 

Hva synes dere om fargen? 

 

-Tina

Madeleine

17.07.2015 kl.17:57

wow så utrolig fin farge det ble! =)

Tina

17.07.2015 kl.17:58

Madeleine: Tusen takk!!! :D

Suzann

17.07.2015 kl.18:11

Uff, hadde jeg blitt møtt av ei sånn dame selv ville jeg nok blitt satt ut jeg også!

Dem burde absolutt ikke ansette folk som ikke tar kundene eller den det gjelder skikkelig!

Fin hårfarge! Hva heter den? :-)

Tina

17.07.2015 kl.18:16

Suzann: Nei, det er utrolig kjedelig.. også blir man så etterpåklok og tenker at man virkelig burde sagt noe, men men.
Tusen takk! Er kjempefornøyd! Husker ikke heeelt hvilke farger vi landet på men i bunn var det 6.(ett eller annet 6.0 eller 6.7 eller noe) Mens i lengden har jeg 7.1 om jeg ikke tar feil :)

Aina Bäckman Hatlebrekke

18.07.2015 kl.14:23

Takk for den koselige kommentaren på bloggen min! Du ble kjempefin på håret, du kledde virkelig den fargen! Jeg farget håret mye mørkere nylig jeg også, følte jeg trengte en forandring :)

Tina

18.07.2015 kl.17:14

Aina Bäckman Hatlebrekke: Tusen takk!! Ja, til vanlig har jeg en ganske normal farge, så det er deilig med forandring!! :)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits