tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Pakket og klar (eller)? 28.07.2015, kl. 00:05

Hei! 

Jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle skrive et lengre innlegg om hvorfor jeg ikke klarte sove mer i dag tidlig. Da Thor dro på jobb satte jeg på alarm en time senere. Jeg har til vanlig ingen problem med å sove lenger om morgenen, men i dag gikk det bare ikke. Jeg ble liggende å tenke på at dette er siste dagen vi har sammen, og at jeg faktisk drar i morgen tidlig. Det er så rart, for de siste dagene så har jeg tenk "å, nå skal jeg snart inn! Det begynner virkelig å nærme seg" Men jeg har allikevel ikke hatt følelsen av at det virkelig skjer NÅ, det har vært mer som om at det er noe som kommer om noen uker... ikke i morgen! Jeg tror ikke at dette er noe man klarer å forberede seg noe særlig på, det bare kommer, og det kommer til å bli kjempe annerledes. 

Selvfølgelig gleder jeg meg til militæret. Jeg gleder meg til å oppleve alt det morsomme du ikke vanligvis opplever hver dag, jeg gleder meg til å oppleve alle de tingene vennene mine som allerede har vært inne forteller om. Jeg gleder meg ekstremt til å se hvor mye jeg kan presse kroppen min, når jeg tror den er tom for krefter, lære meg å kjenne meg selv på en annen måte. Og hvis jeg får muligheten til å ta noen fag, så gleder jeg meg faktisk til å kommer tilbake til "skolebenken". Jeg har bare jobbet nå i 1 år og tro det eller ei, jeg savner skolen litt.. med andre ord, får jeg muligheten til å ta fag så er jeg motivert. Så det er utrolig mye jeg gleder meg til, men jeg kan ikke legge skjul på at det er en god del ting jeg gruer meg til også! 

Thor.. ja, jeg gruer meg til å dra fra kjæresten min! I begynnelsen av Juni flyttet vi sammen etter å ha vært sammen nå i 1 og 1/2 år. Vi har ikke bodd lenge sammen, men de to månedene vi har bodd sammen har vi vært rundt hverandre hver eneste dag. Det kommer derfor til å bli utrolig annerledes og ikke få sett han før første perm som er tidligst om tre uker. Mange tenker sikkert at "herregud, det er jo bare tre uker, det kommer til å gå kjempefort" og ja jeg håper virkelig det går kjempefort, for jeg gruer meg som bare det. 

Det er rart hvordan man kan bli avhengig av en annen person, det er til og med rart å skrive det! Men uansett hvor rart det er så er det faktisk sant. Jeg vet det kanskje ikke er så bra, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg er ganske avhengig av Thor. Det kan ha mye å gjøre med at jeg har funnet en fantastisk person som liker meg for akkurat den jeg er. Vi kan gå fra å være superteite sammen, til å ha alvorlige samtaler. Han har hjulpet meg utrolig mye i perioder hvor jeg har trengt noen å snakke med, og det er en helt fantastisk følelse å ha en kjæreste som også er den perfekte venn. Det høres sikker utrolig cheesy og klisje ut, men det er sant, jeg kan snakke med han om hva enn det måtte være og han har alltid noe smart, betryggende, hjelpsomt eller omsorgsfullt å si. Jeg sitter bare å smiler nå jeg skriver om han, for han er virkelig det beste som har hendt meg og jeg elsker han. Det er det som gjør "bare" tre uker til noen veldig lange tre uker. 

 

   

Etter de tre ukene, blir det forhåpentligvis oftere, og jeg er ikke lengre unna enn Elverum, litt over 2 timer unna så det er veldig deilig. Og så fort jeg er ferdig med rekrutten skal jeg til Oslo, og har muligheten til å reise hjem hver helg!! Jeg håper at dette året bare gjør oss sterkere, at vi klarer å gjøre ting hver for oss, og sette pris på den tiden vi får sammen underveis, til 1 år er gått og vi begge har funnet ut hva vi vil med jobb og utdanning. Jeg gleder meg til å kjenne på den gjensynsgleden man får etter å ha vært borte fra hverandre en stund.. for den er ikke tilstede like ofte når man bor sammen, og ser hverandre hver dag. 

Så jeg tror den perfekte beskrivelsen på hva jeg føler forholdt til militæret nå er at jeg grugleder meg, haha! Nå skal jeg begynne å legge frem alt jeg trenger og skal ha med meg, sånn at når Thor kommer hjem kan vi bruke den siste tiden vi har på å kose oss sammen! Og der begynte tårene å renne, fader assa! Jeg trodde liksom jeg skulle klare meg gjennom hele innlegget, men da jeg innså at vi bare har ettermiddagen på oss sprakk jeg! Med det tror jeg at jeg avslutter. Jeg Elsker deg Thor!♥ 


 

-Tina

Ann-Christin

28.07.2015 kl.00:28

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Gleder meg masse til å følge bloggen din videre, så skal jeg skrive nærmere om studie når det nærmer seg, så du kan få et inntrykk. Masse lykke til i militæret, og ikke minst god sommer :-)

Marita Furdal

28.07.2015 kl.02:06

<3 masse lykke til!

Annelise Gjersdal

28.07.2015 kl.09:41

Kjenner meg så altfor godt igjen ! Nå er det ikke jeg som er i militæret men samboer (som for øvrig også heter Tor, noe jeg syntes var litt morsomt^^) Fra første gang han skulle inn har kvelden før vert litt sånn halv trist, og uansett hvor ofte han er hjemme så er alltid kvelden før (eventuelt timene før) han reiser igjen like triste. Du blir mer og mer vandt med det, så det går fint å være fra hverandre i perioder. Men det blir allikevel alltid samme greia rett før han drar igjen. Og slik blir det nok i flere år fremover. Heldigvis er han forhåpentligvis nærmere hjemme de neste årene, også mulig at han bor hjemme og da blir det bare fint :D Ønsker deg og dere masse lykke til med ny tilværelse. det blir nok veldig bra !

Evas verdensreise

28.07.2015 kl.11:36

Lykke til i millitæret! Tror ikke avstanden blir noe problem for dere. Når man er så nær som du skriver dere er vokser man nok bare på å være fra hverandre :)

Tina

28.07.2015 kl.22:15

Annelise Gjersdal: takk for hyggelig kommentar! Ja det blir forhåpentligvis lettere med tiden!!??

Tina

28.07.2015 kl.22:22

Tina: ja! Håper absolutt det!!:))

Tina

28.07.2015 kl.22:22

Eventyrlyst: tusen takk! Ja håper det blir lettere fremover:)

kainee

29.07.2015 kl.16:23

Nå kan jeg ikke helt sette meg inn i din situasjon (enda.. samboern har fått utsatt militæret, men håper han får fritak!), men skjønner litt av hva du går igjennom. Vi har nå bodd sammen i 1,5 år og hele denne tiden har han reist mye med jobben, vært borte i to uker og slikt. Det er ikke noe gøy, og det blir ikke noe særlig bedre. Det som derimot er fint med dette er at vi er ganske nyforelsket enda, og jeg får enda utrolig sommerfugler i magen når jeg venter på at han skal komme hjem fra jobbreise! Høres dumt ut, men jeg synes nesten det er litt bra at han reiser så mye, for gjensynsgleden er helt utrolig!

Lykke til i militæret - jeg er helt sikker på at det kommer til å føre dere nærmere sammen!

Tina

29.07.2015 kl.18:19

kainee: tusen takk! Wow utrolig fin kommentar, ja jeg merker veldig på savnet allerede etter to dager så gjensynsgleden blir nok stor! Gleder meg til første perm allerede!!:))
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits