tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Hvorfor må jeg tenke sånn.... 10.10.2015, kl. 16:04

Hei!

Jeg tenkte å komme med et litt personlig innlegg, bare for å få det ut. Jeg tror i tillegg det jeg har tenkt til å skrive om ikke bare gjelder meg, men at det er ganske mange andre som innimellom kan befinne seg i en lignende situasjon. Jeg har skrevet en del om hvordan det er og være i et forhold mens man er i militæret, og selv om jeg skriver både positive og negative sider vil jeg alltid se mest på det positive. I dette innlegget har jeg tenkt til å skrive om meg, hvordan det til tider kan være dritt å være jente og jeg beklager på forhånd om det virker som et deppe-innlegg, men noen ganger har man bare slike dager.

Som sagt noen ganger har man bare slike dager, dager hvor man gjerne vil være glad og kose seg med de som betyr mest for deg, le og ha det hyggelig, men uansett hvor mye man prøver klarer man alltid å finne noe negativt i situasjonen. Ikke nødvendigvis noe negativt med den du er med, men noe som gjør at du får negative tanker om deg selv. Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan situasjonen er for gutter, men det er ingen tvil om at det er kroppspress for oss jenter... Etter at jeg fikk den stillingen jeg har nå i militæret kjører jeg utrolig  mye bil og trener betraktelig mye mindre, jeg er rett og slett livredd for at dette skal gå utover utseendet mitt. Jeg har et dårlig selvbilde, jeg har dager jeg kan føle meg fin og fornøyd, men så har jeg flere dager hvor jeg finner noe feil uansett hvordan jeg vrir og vender på meg. Jeg legger allerede merke til at jeg har lagt på meg litt, det er ikke snakk om mye men det er nok til at jeg får dårlig samvittighet av å knaske sjokolade selv i helgene. Og det er jo ikke sånn det skal være! Du skal jo ikke ha dårlig samvittighet når du unner deg noe godt og skal kose deg, men jeg klarer allikevel ikke snu på tankegangen min. Jeg har aldri hatt noe problem med overvekt, hadde en liten periode hvor jeg slet med det motsatte. Så når jeg sier jeg allerede har lagt på meg så er det ikke sånn at jeg har lagt på meg noe betydelig, og det er derfor jeg blir irritert over at det skal ha så mye å si på selvbildet mitt, for jeg vet at jeg ikke har lagt på meg mye, men at det føles tusen ganger verre fordi jeg er redd for hvordan det kan fortsette og utvikle seg i den retningen. 

Når jeg har disse dagene, kan jeg finne noe å krangle om på sekundet, alt kjæresten gjør kan jeg finne ett eller annet å være nebbete om. Og det er virkelig ikke meningen, hvorfor klarer jeg ikke styre meg og ikke la det gå utover han at jeg har en dårlig dag. Han trenger ikke en gang gjøre noe feil, det holder meg at jeg sitter å tenker på ting som egentlig er betydelig, men allikevel irriterer meg. Jeg vet jeg sikkert høres helt grusom ut når jeg sier dette, men jeg lovet at dette skulle være et ærlig innlegg. Jeg kan finne på å bli irritert for at han snakker med en venninne av seg, bare fordi ho er pen og ser jævelig bra ut. Det blir automatisk konkurranse oppe i hodet mitt, og når jeg selv føler ho ser så utrolig mye bedre ut enn meg, blir jeg sur fordi jeg føler jeg taper... Dette er ikke noe kritikk mot kjæresten, han er helt fantastisk selv når jeg er så dritt som jeg er, han forteller meg hvor nydelig jeg er og at han ikke vil ha noe annet enn meg, og jeg tror han når han sier det, men så er det akkurat som om hjernen min bare ikke gidder å tro at jeg er pen nok for etter noen minutter kan jeg irritere meg over det igjen! Beklager til kjæresten min, når jeg blir sur over sånne ting, er jeg egentlig bare irritert på meg selv, og beklager at jeg lar det gå utover deg. 

Hvorfor klarer jeg ikke legge fra meg sjalusi og konkurranser som foregår oppe i hodet mitt!? Hvorfor må jeg alltid sammenligne meg med andre, selv om kjæresten synes jeg er bra nok? Hvorfor klarer jeg ikke å ta til takke med det! Hvorfor kan jeg ikke bare være glad for at jeg har en så kjekk kjæreste som er sammen med meg for den personen jeg er, og som liker hvordan jeg ser ut. Hvis noen kan forklare meg det hadde jeg blitt utrolig glad...! Jeg er klar over at dette ble et utrolig rotete innlegg, det ble mer et innlegg for at jeg bare kunne få ut det som var oppe i hodet mitt! Jeg elsker deg Thor! 

           

-Tina 
 

Rebecca

10.10.2015 kl.17:21

Hei skjønne deg. Det er ingenting i veien med deg skal du vite. Jeg har det på lik måte som deg, og kanskje også verre. Men det er viktig å snakke sammen om dette som kjærester. Før du kan føle deg bedre så må du bare godta at slik ser jeg ut, og slik er jeg. Jeg kan love deg at kjæresten din syntes du er den vakreste han vet. For vakker er du virkelig. Gjør små ting hver dag eller ukentlig for å føle deg litt bedre. Prøv å finn ut hva du føler deg bedre av.

10.10.2015 kl.17:58

snygg
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits