tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Gavetips til farsdagen 07.11.2015, kl. 08:15

Hei! 

For tiden sitter jeg ganske så alene på leir,  jeg er på beredskap denne uken mens de andre har perm. Det skal sies at det er litt kjipt å ikke kunne dra hjem og være med kjæresten og gjøre hva jeg, men enn så lenge går det veldig greit. Det er ikke mye tid jeg får for meg selv dette året her, jeg er konstant med noen på dagtid og når jeg kommer hjem er jeg med Thor, så akkurat det å være alene har jeg ikke noe vondt av. Jeg tror at innimellom trenger man å koble av, sette av litt tid for seg selv og kose seg med en film, eller en bok. 

I morgen er det farsdag!! Vi har aldri blåst opp dette noe særlig i familien, men vi synes det er koselig å markere det litt. Spør du meg er disse dagene laget for at butikkene skal ha utbytte av det, men hos oss har det ikke nødvendigvis vært det å gi bort noe materielt som har vært i fokus. Men det å ha en dag hvor du kan vise faren din hvor mye du setter pris på alt han har gjort og fortsatt gjør for deg, synes jeg er utrolig koselig. Denne gangen får jeg ikke gjort noe særlig for pappa annet enn å ringe han i løpet av morgendagen, jeg er som sagt på beredskap så jeg får  ikke dratt hjem. Vi fant ut at vi utsetter det til neste helg, så får jeg heller overraske han litt da. Om man er litt sent ute med gaver og ikke vet helt hva man ønsker å gi, har jeg noen tips til dere her: 

♥ En eske med litt godsaker, hvilke pappaer liker vel ikke å kose seg med litt godis på en søndagskveld. Lag en liten eske med noe av det du vet han liker aller best, for min del blir det eske med litt nøtter, lakris og kvikk lunsj, det er noe av det pappa liker aller best. 

♥ Gi han en gave som kan vare utrolig lenge, nemlig en bok. Har faren din noen ting han interesserer seg spesielt mye for? Sport, musikk, mat... Gi han en bok hvor han kan lese om noe han interesserer seg for. Det å ha en bok å kunne koble av med er noe veldig mange setter pris på. Om du ikke er helt sikker på hvilken bok du skal kjøpe går det også an å kjøpe et gavekort på en bokhandel. 

♥ Noe man aldri får nok av enten man er mann eller kvinne er vel sokker og truser/boksere. Det er flere år jeg har gitt boksere og sokker fra Dressmann, de har som regel tilbud i forbindelse med farsdagen og tro meg, selv om mange mener dette er en kjedelig gave, er det noe man får bruk for uansett hva, så det er noe man alltid setter pris på å få. 

♥ Hjelp hjemme, du trenger ikke nødvendigvis bruke noe penger på farsdagen. Hva med å gi bort litt tid av dagen din til å hjelpe til hjemme. Det kan være for eksempel å rydde eller vaske litt i huset, lage mat osv. Spør om du kan hjelpe til med noe, å gjøre noe sammen er en gave i seg selv, og det setter nok faren din utrolig stor pris på. 

♥Frokost på senga, dette trenger heller ikke koste noe, men er en utrolig hyggelig gave å få. Disk opp en litt ekstra god frokost og ta med en kopp kaffe på et serveringsbrett, da skal du se det blir en god start på dagen. 

                                                        


 

Håper dere likte noen av de tipsene jeg hadde å komme med, og at dere uansett hva dere finner på i morgen, forteller fedrene deres at dere setter pris på det alt de gjør og har gjort for deg. 

 

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits