tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Nåttårsfeiring 08.11.2015, kl. 08:51

Hei!

Nå begynner det med stormskritt å nærme seg jul og slutten av året. Det begynner også for min del å nærme seg halvveis i tjenesten min! Det er ganske utrolig å tenke på hvor fort tiden går. Det er lett å tenke at det er lenge til jeg er ferdig, men samtidig føler jeg at det siste halvåret også kommer til å gå fort, jeg håper i allefall det! I år blir en veldig spesiell jul for meg, jeg er nemlig på beredskap i julen. Det kommer til å bli utrolig rart å ikke få all tid hjemme med familien og kjæresten i forkant av julaften, det kommer rett og slett til å bli ganske trist. Jeg prøver å tenke at dette bare er en av mange år med jul, men det er virkelig ikke lett. Jeg får heldigvis komme hjem i rundt 4 tiden på selve julaften. Fordi det blir en jul som dette, har kjæresten og jeg tenk på en litt annerledes og mer spesiell nyttårsfeiring i år. Siden vi som sagt ikke får sett hverandre så mye som vi vil i forkant av julen, tenke vi at det hadde vært utrolig koselig å feiret nyttår i utlandet, få en opplevelse så vi kan ende året med en opptur og gå inn i det nye året med en fin opplevelse sammen, bare han og meg. 

Vi har ikke bestemt oss for noe destinasjon enda, men mens jeg sitter her alene og har all tid i verden har jeg sittet å tittet litt på forskjellige plasser hvor det kan være fint å feire. Jeg har veldig lyst til å dra en plass hvor det blir større og litt mer høytidelig enn hva det kan bli i Norge. Om vi hadde feiret her hjemme hadde vi havnet på en nyttårsfest enten med noen av mine eller noen av hans venner, og da blir det etterhvert mer fokus på festen enn på markeringen av et nytt år. Jeg tror og håper det kan bli både romantisk og mer høytidelig og vi drar en plass og feirer bare oss to! Og det er ingen andre jeg heller ville gått inn i det nye året med enn han, så jeg tror dette blir veldig bra!♥

Som sagt er ingenting bestemt, med tanke på hvor vi kommer til å ende opp, men etter å ha tittet litt på nettet og lest litt om andres anbefalinger kan kanskje noen av disse stedene være aktuelle: 

 

               

♥ London: For å si det sånn, så trenger jeg egentlig ikke en god grunn for å dra til London, gi meg litt penger og fri så tar jeg første fly. Jeg har bare vært i London 2 ganger før, men jeg liker meg veldig godt der, det er utrolig mye fint å se på og selvfølgelig veldig gode shoppingmuligheter. Og spør du meg så høres det utrolig hyggelig ut å feire inngangen i ett nytt år mens raketter lyser opp himmelen over Themsen, med London eye i bakgrunn. 

 

               

♥ Riga: Ingen av oss har vært i Latvia før, så det hadde jo vært litt spennende å oppleve en helt ny kultur. Det sies at om de i Latvia er utrolig flinke på å holde seg til tradisjoner, og at hvis man skal dit er man nødt til å oppleve de lokale plassene, de skal visst være utrolig flotte. Riga er en utrolig spesiell by i forbindelse med julen også, de var den byen som begynte med pyntet juletre for over 500år siden. Så hvis dere lurer på hvor tradisjonen med juletrær stammer fra så er det herfra. Derfor hadde det vært utrolig koselig å få oppleve romjulen og nyttår her. 

 

               

♥ Praha: Dette virker også som en utrolig fin by! I tillegg for man utrolig mye for pengene, etter en måling som ble gjort i fjor skal det tydeligvis være halve prisen av å feire i Oslo, samtidig som det er rimelige priser på restauranter.    

 

               

♥ Stockholm: Det er ikke så utrolig langt unna, men det er en utrolig fin by, med masse shoppingmuligheter og etter hva folk sier super fin plass å feire nyttår. Det er heller ikke veldig dyrt å reise til Stockholm så det er et sort pluss, mer penger vi kan bruke på hygge istedenfor. 

Vi har som sagt ikke bestemt oss enda, så vi får titte litt videre. Har dere feiret nyttår i utlandet? Hvor feiret du, har du noen tips? 

 

-Tina

Maren

08.11.2015 kl.08:54

Hei, høres veldig spennende ut:). Nei jeg har bare feiret her hjemme, men kanskje du får tips fra flere bloggere:). Ønsker deg en fin søndag:):)

annelicharlott

08.11.2015 kl.17:33

Vet ikke hvordan det er på nyttårsaften og sånn. Men Praha er en helt sinnsykt fin by! Romantisk by også. Der er lett å forstå undergrunn der, taxi er ikke veldig dyrt, så lenge du holder deg unna de litt dyrere selskapene. Og det er veldig billig å spise der. Spesielt om du er på en restaurant litt utenfor selve sentrum :)

Fin blogg :)

Tina

08.11.2015 kl.18:20

annelicharlott: Tusen takk for kommentaren, fint å få vite litt hvordan det er der, ettersom at jeg aldri før har vært der!

Silje Moen

08.11.2015 kl.18:30

Har såå lyst å feire i london!!

Annabell kvarme Sagevik

09.11.2015 kl.10:19

Skal kanskje feire i New York Gleder meg :D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits