tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Disney 10.11.2015, kl. 13:27

Hei!

Nok en god start på dagen for min del, en del å gjøre og litt lengre dager for min del siden jeg er på beredskap, men tiden går rimelig fort allikevel. Jeg gleder meg veldig til å være ferdig å kunne komme hjem til Thor igjen og kose meg sammen med han om kveldene. Det er kanskje en av de tingene som er bra når man er borte fra hverandre, at man gleder seg litt ekstra mye til å komme hjem.

Jeg vet ikke med dere, men oppveksten min bestod av Disney. Det er kanskje litt rart å si, men jeg har utrolig gode minner fra barndommen som inkluderer Disney. Det er noe spesielt med filmene de lager. De er for alle og er ikke den form for animasjon som er nå for tiden. Spør du meg synes jeg barne-tv og barnefilmer var noe helt annet før enn hva det er nå. Jeg synes stort sett det bare er Disney som holder på den gode kvaliteten. De lager filmer som har et budskap i seg, som kanskje ikke er like tydelig for de aller minste men stort sett forståelig for alle andre. Kjæresten har også vokst opp med Disney så da vi i fjor var i Florida kunne vi ikke dra før vi hadde besøkt Disney World. Det var noe av det beste med hele turen vi var på, vi ble begge to som to barn igjen, vi tittet konstant rundt oss med store øyne og ropte i munnen på hverandre "åå, se der.." "Nei se der.." haha! Her om dagen sendte han meg en link til en film som viser mange av Disney filmene fra 90-tallet! Den var så fin, og jeg fikk en skikkelig godfølelse da jeg så den, så er nødt til å dele den med dere.

              RYbCQowcjw0


-Tina

Silje Moen

10.11.2015 kl.13:28

elsker disney!
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits