tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Addicted to Instagram 18.11.2015, kl. 20:54

Hei! 

Tenke jeg skulle få blogget litt i helgen som var, men etter en uke på beredskap var det deilig å bare koble helt av når jeg først fikk fri. Så denne helgen har vært avslapping, kos med kjæresten, filmer på Netflix og mye god mat. Det er ikke noe tvil om at vi er avhengige av mobilene våre nå til dags, men det er jo kanskje ikke så rart ettersom at mobilen er blitt så og si alt du trenger for å skaffe deg informasjon til en hver tid. Den er praktisk å ha med seg og man den kan hjelpe deg når du sitter å venter. På iphonen min har jeg en egen mappe som heter tidsfordriv, og i denne mappen har jeg blant annet Instagram! 

De aller fleste nå til dags har vel Instagram, appen hvor vi finner inspirasjon til så og si alt. Vi liker bilder og følger brukere vi synes er fine. Jeg skal ærlig innrømme at jeg tilbringer mye tid på Instagram. Jeg kan finne på å sitte å bla hvis jeg for eksempel sitter på båten på vei hjem, og det er så utrolig mange fine brukere. Jeg tenke jeg skulle gi dere et lite innblikk i hvilke sider jeg liker å følge, så her er noen av mine favoritter: 

 

                  
                  
                  

@lifetimepieces En utrolig fin side som har masse fine og lyse bilder. Det er en side som har tema interiør design, og det er virkelig mye fin inspo å hente fra denne siden. 

                  
                  
                  

@tatjanamariposa En utrolig fin blogg, jeg digger å se igjennom bildene hun legger ut. Hun opplever mye, det blir altså derfor masse fine bilder å se på. Hun virker som en jente som lever livet, og det gir meg go' følelse! 

                                                                            
                  

@Bikbokstorkaia Jeg følger selvfølgelig bikbok official også, men den regner jeg med det er mange som kjenner til. Bikbokstorkaia, er utrolig flinke til å legge ut bilder ofte, de legger også ut utrolig kule bilder! Mye god inspirasjon til klesskapet. 

Det var noen av de profilene jeg liker utrolig godt. Følger dere noen av disse profilene? Har dere noen anbefalinger? 

Følg meg gjerne på Instagram, @tinarodfjell Så tar jeg en titt innom profilen din, hvis jeg ser noe jeg liker følger jeg gjerne tilbake.

 

-Tina

Kristin Rollstad

18.11.2015 kl.21:01

Jeg elsker sånne inspirasjons bilder! Jeg er helt håpløs til og ta sånne bilder :P

Silje Moen

18.11.2015 kl.21:04

fine bilder da:)

Tina

18.11.2015 kl.21:13

Silje Moen: Tusen takk!:)

Alexandra Flaa

18.11.2015 kl.21:53

Shit for noen bilder!

Monia Bjørneraas

18.11.2015 kl.22:29

Så herlige bilder!

HotLineBling

19.11.2015 kl.01:20

Flotte bilder!

Karoline Johannesen

19.11.2015 kl.08:18

Disse tre så ut til å ha mange herlige bilder :D

Benedicte Arntzen

19.11.2015 kl.18:08

følger akkurat de samme!
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits