tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Saturday 21.11.2015, kl. 14:45

Hei!

Lørdag, helg, fri... det er så utrolig deilig å bare kunne sove litt lengre enn vanlig, bruke god tid på frokost, slappe av med litt Netflix og bare kose seg med kjæresten. Etter en lang uke er det deilig å slappe litt ekstra av. Det var så morsomt å våkne til at det var snø ute i dag!! Vi lagde oss rundstykker til frokost og koste oss med maten mens vi så på Gossip Girl. Jeg digger serien og har sett alle 6 sesongene før, men plutselig her en dag fikk jeg lyst til å begynne å se fra begynnelsen igjen! Uten å tenke over det ble Thor også sittende og se på, så nå har vi begge begynt fra sesong 1, utrolig morsomt! Jeg regner med det er flere som liker den serien, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ønsket å vokse opp sånn som de i serien gjør. Selvfølgelig slippe mye av det dramaet de går igjennom, men det virker ganske fantastisk å ta en kaffe i Central Park når enn du vil. 

Nå er den rolige morgenen over, og vi har tenkt oss en liten tur på senter og titte litt. Kjæresten har tittet på noen sko, så kanskje han kommer hjem med nye sko i dag. Håper dere alle får en super dag! 

    -Tina

Stine Elise

21.11.2015 kl.14:47

Ønsker deg en fin lørdag :) Fine bilder!

STINECHARITE

22.11.2015 kl.15:21

Helt enig, veldig deilig med helg og god frokost :)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits