tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Litt for tidlig julekos 22.11.2015, kl. 21:04

Hei! 

Å våkne opp til fint vær og snø ute på en fridag, gjør noe med kroppen! Jeg har med årene blitt en person som liker det best når det er varm, jeg synes vinteren har sin sjarm, men trives best når det er strålende sol, varmt og man er brun og blid. Men i år må jeg innrømme at jeg gleder meg utrolig mye til Desember begynner og man virkelig kan begynne å høre på julemusikk og se på julefilmer med god samvittighet. Jeg våknet i godt humør i dag da jeg så det fortsatt var rim på vinduene og snø ute på bakken. Etter en rolig frokost med litt Gossip girl på tv-en bestemte vi oss for å gå en tur. Er det noe kjæresten og jeg er flinke til i helgene så er det å gå en tur, søndagsturen er nærmest blitt en vane. Det er lett å bli liggende inne å ta livet med ro på en søndag, ettersom at alt er stengt. Men å ta seg en tur ut og få litt frisk luft er virkelig deilig. Ikke bare det, men man får også god samvittighet til å sette seg ned inne senere på dagen. 

Vi var ute å handlet litt i går, blant mye annet handlet vi middag for i dag. Og siden vi begge gleder oss sånn til jul ble det en litt tidlig start på oss. Vi kjøpte julepølser, medisterkaker, rødkål, tyttebær og poteter. Det er lite som lukter bedre enn når man lager julemat. Så da ble det julemat, julebrus og en hjemmebrygget juleøl fra pappa, til "Alene hjemme 1" på tv-en! Vi snikstartet desembermånedens koselige kvelder, og gleder oss til flere! Har dere startet med noe julekos enda?  

  
 


-Tina

mika josefine

22.11.2015 kl.22:43

Åh, har det slik som deg. Liker best sommeren, men i år skal det bli himla bra med jul! Høres ut som at du har kost deg i dag :-) Allerede neste søndag er det jo første søndag i advent, så det blir himla bra!

Pernille

23.11.2015 kl.00:00

Haha, vi har startet litt på julekosen vi også. Ribbe i dag og medisterkaker i går. Man klager ikke på det?

Jeg vet med meg selv at jeg er en av de som må bli flinkere til å være aktiv i helgene. Det er få som klager på en tur på søndager, men likevel er det så ork å komme seg over dørstokken ;)

Tina

29.11.2015 kl.16:22

Pernille: Takk for kommentaren, håper du får en fin første søndag i advent! :)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits