tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Litt bedre start på dagen 24.11.2015, kl. 20:17

Hei! 

Det blir et litt kort innlegg i dag ettersom at jeg er helt død, det har vært en lang dag med mye å gjøre og det blir nok en ganske så tidlig kveld på meg i kveld. Jeg ville bare fortelle dere om en ny gjenstand som har kommet inn i leiligheten! Vi har nemlig fått oss en Dolce Gusto kaffemaskin!! Det er opprinnelig en julegave fra broren min, men vi fikk begynne å bruke den allerede nå. Så i dag var første dagen jeg våknet opp og hadde en kopp med rykende fersk lykke ved siden av meg når jeg stå og sminker meg. Jeg skal innrømme at jeg ikke er superflink på å vite hvor mye vann jeg skal ta oppi... haha! Det er nemlig en spak man drar til siden for at vannet skal komme igjennom kapselen, og da styrer man selv hvor mye vann man skal ha oppi. Jeg kommer nok til å finne den perfekte kombinasjon av vann til melken og vann til kaffen en dag. Det var i allefall en litt bedre start på dagen. Liker dere å starte dagen med en kopp kaffe? 

   


-Tina

Nina

24.11.2015 kl.20:43

En slik kaffemaskin har vi også. Er veldig fornøyd med den. Jeg derimot drikker ikke så mye kaffe, så det er mannen som får mest utbytte av den. Men jeg er der av og til for enten en iste eller en varm kakao. Ønsker deg en god kveld videre :)

Amalie Riis

24.11.2015 kl.21:04

elsker desainet dit lurte på om eg kunne låne det

Emilie Skaget

24.11.2015 kl.23:06

ååh, så deilig <3

Tina

29.11.2015 kl.16:21

Amalie Riis: Takk! Har gjort noen personlige endringer på det så liker det godt selv. Du kan gjerne lage ett med noen likhetstrekk, men setter pris på om du setter ditt eget preg på det og ikke har tro kopi :)

Tina

29.11.2015 kl.16:21

Nina: Nå har jeg fått prøvd maskinen i noen dager og den er fantastisk! :D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits