tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Travle dager 28.11.2015, kl. 08:33

Hei!

Beklager lite oppdatering nå de to siste dagene, ting har virkelig gått i ett for meg! Torsdagen ble veldig annerledes enn planlagt. Det var en ekstremt lang dag på slottet mye å gjøre stort sett hele tiden, kjæresten skulle være med en kompis hele ettermiddag/kveld så istedenfor å dra hjem som planlagt ble jeg på leir den dagen! Orket rett og slett ikke komme hjem til en tom leilighet og sitte å Sture.... Haha ja jeg er selskapssyk! I går var også en ekstremt hektisk dag på slottet, veldig mye å gjøre. Da jeg først kom meg hjem var jeg så klar for en tur på ski storsenter for å utnytte meg av det store salget, eller i allefall det som var igjen av det! Så utrolig mye mennesker som var ute, det var rett og slett artig å se, du kunne ikke akkurat gå å vimse og ikke se deg for når du gikk for da risikerte du å gå rett inn i en annen person! Det var som sagt restene av salget jeg så på, utrolig mye var solgt allerede! Vi klarte allikevel å kapre med oss noen få ting, blant annet julekjolen min for i år og en god del julepynt!

Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb, jeg angrer litt på at jeg sa ja til og jobbe 1 av de 2 dagene jeg har fri, men jeg har bruk for pengene så noen timer kan vel ikke skade! Jeg tenkte å lage et innlegg om tingene vi kjøpte i går på salg senere i dag, så bare å følge med! Håper dere får en fin dag! Var dere å handlet på black friday, fant dere noe fint?

    

- Tina

Marita Furdal

28.11.2015 kl.08:51

Kan du poste kjolen :D?

KostholdsButikken.no

28.11.2015 kl.13:17

Fine blomster

Tina

29.11.2015 kl.16:20

Marita Furdal: Skal lage et eget innlegg om den litt nærmere jul:) bare og følge med :)

Marita Furdal

29.11.2015 kl.16:22

okei :D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits