tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Black friday innkjøp 28.11.2015, kl. 20:46

Hei!

I dag føler jeg at jeg har vært skikkelig husmor, noe som resulterte i at jeg nå er helt skutt. Egentlig vil jeg bare legge meg ned og sovne til en film nå, men jeg hadde lovet dere et innlegg om noe av det jeg kjøpte på black friday. Etter jobb i dag kom jeg hjem til tom leilighet, kjæresten var hos en kompis så jeg utnyttet tiden til å være skikkelig husmor. Jeg satte på spotify på anlegget, skrudde opp lyden og ryddet hele huset, vasket tøy, tok oppvasken som stod, hengte opp og brettet tøy, så nå er det fint til han kommer hjem! Etter all ryddingen unnet jeg meg selv en pizza til middag, lett og raskt å lage. Da jeg skulle ta bilder av det vi handlet i går, var jeg rimelig sliten og klar for å sette meg ned i sofaen, ikke begynne en photoshoot, derfor har jeg bare tatt bilde av noen småting også skriver jeg heller om resten. Her er det vi kjøpte:

♥ Julepynt

Vi begynte så smått innkjøpet av julepynt. Dette blir jo vår første jul alene i egen leilighet, så vi har ingenting fra før. Vi kjøpte to esker med litt forskjellige julekuler, en rød eske og en sølv, juleservietter, julekort, gavepapir, gavebånd, sånn sølvfarget frynsebånd til å ha nedover juletreet. Thor fant også en spray som man kan bruke på noen av greinene på juletreet så det ser ut som snø, haha! Vi kjøpe også to utrolig søte nisser fra Søstrene Grene! 

  
 

Vi kjøpte også to små utrolig fine kopper til å ha telys i. Jeg sa også at jeg hadde kjøpt meg kjole til julaften, jeg kommer ikke til å legge ut bilder av den med det aller første, tenkte å lage et eget innlegg om den litt nærmere jul.

  

Hva synes dere om tingene? 

-Tina

maristaveland

28.11.2015 kl.20:49

Fint innlegg :-)!

Charlotte!

28.11.2015 kl.20:51

Fint innlegg og fine bilder :)

STINECHARITE

29.11.2015 kl.00:37

Fine innkjøp :)

Sissel Judith Vetland

29.11.2015 kl.11:47

Ååå så koselig at dere går på shopping sammen!

Og dere har jo handlet masse nyttig og flotte ting. Ønsker dere en kjempefin adventssøndag <3

Tina

29.11.2015 kl.16:19

STINECHARITE: Tusen takk!:)

Tina

29.11.2015 kl.16:19

Charlotte!: Tusen takk:)

Tina

29.11.2015 kl.16:19

maristaveland: Takk skal du ha! :)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits