tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Juletiden, ikke like lett for alle 29.11.2015, kl. 16:15

Hei!

I dag er det første søndag i advent, det vil si at vi virkelig begynner å nærme oss jul!! Allerede på tirsdag er det 1. Desember! Herregud som tiden bare flyr, er det bare jeg som føler det sånn? Hvordan skal man få tid til alt, kjøpe og pakke inn gaver, pynte til jul, rydde og fikse huset klart for pynting... haha, det er litt trist og si men det kommer nok til å bli litt stressing fremover mot jul. Selv om julen egentlig skal være en tid hvor man skal ta livet med ro og nyte den idylliske tiden med venner og familie. I dag var to av venninnene min hjemme samtidig som meg, hun ene er i militæret og hun andre har flyttet og jobber som frisør et stykke unna, så det blir ikke så ofte vi ser hverandre lengre. I dag møttes vi alle tre og tok en kaffe på en kafé vi har her på Fagerstrand. Det var utrolig koselig og se dem igjen og ta igjen litt tapt tid. Nå er jeg hjemme igjen og siden kjæresten skal jobbe en stund utover kvelden kommer en annen venninne på besøk ganske snart. Vi skal kose oss med litt Pretty little liars og pai til mat, det blir herlig! Det var begynnelsen på en artikkel jeg kom over på facebook her om dagen. Den fikk meg til å stoppe opp å tenke litt. Tenke litt på hvordan man burde sette pris på at man har råd til å kjøpe gaver, råd til å kjøpe pynt til å få skikkelig julestemning i huset. Artikkelen handlet om en alenemor som hadde lagt ut en artikkel på finn hvor hun spurte om hjelp til å skaffe julegaver til barna sine. Det hadde vært mye motgang i familien igjennom årene, både sykdom, mistet rett på barnebidrag ettersom at en av barna hadde fylt 18, og mye økonomisk motgang. Det var rett og slett utrolig trist å lese, og hun skriver selv at det var nedverdigende og ikke ha muligheten til å kjøpe julegaver til barna sine. Har i ettertid lest at hun fikk masse respons og hjelp på annonsen og at hun nå faktisk kunne se frem til julen. Det er så utrolig hyggelig å høre at folk som har mer enn akkurat hva de trenger kan være med å hjelpe de som befinner seg i en litt annerledes situasjon! Jeg ble virkelig rørt! Dere kan lese den oppdaterte artikkelen HER hvor hun blant annet skriver om responsen hun har fått. Har dere lest artikkelen? 

-Tina 

Ghost Grandma

29.11.2015 kl.16:20

Det får man virkelig til å tenke litt, både på de som ikke har noen å feire julen med og de som ikke har råd. Skal som oftest ikke så mye til for å hjelpe noen heller.

Tina

29.11.2015 kl.16:23

Ghost Grandma: Nei, det er det som er... det er virkelig ikke mye som skal til for å glede andre!:) Ha en fin dag videre:)

Mari Brennhovd

29.11.2015 kl.18:27

jeg leste denne artikkelen selv og det er trist at vi i Norge er så opptatt med å ta imot flyktninger, snakke om utlendinger og alt det der, når det tydeligvis ikke blir gitt hjelp til norske innbyggere som ikke har det bra nok økonomisk. Jul er tiden for glede og omsorg, og vi alle burde gjøre noe godt for de som trenger det. Jeg for eksempel donerer posevis av klær til Fretex :))

Tina

29.11.2015 kl.20:35

Mari Brennhovd: helt enig!! Takk for at du tok deg tur innom bloggen! :)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits