tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Julegaven som passer for alle 09.12.2015, kl. 22:13

Hei!

Produktet er sponset

Starten på denne uken har vært hektisk, veldig mye å gjøre og lite tid til overs. Jeg har en sånn rar følelse for tiden, dagene er lange men ukene bare flyr avgårde! Jeg må virkelig begynne å få ferdig de siste pakkene før jul, for plutselig sitter jeg der på julaften uten pakker til alle! Notat til meg selv, neste år skal jeg være tidligere ute med gaver!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

I dag hentet jeg min splitter nye Daniel Wellington klokke, som jeg fikk tilsendt i posten. Jeg har sett på og hatt lyst på en lenge, men har ikke fått ut fingeren og fått kjøpt en enda! Det jeg liker best med DW klokkene er at de passer til det aller meste, så denne klokken kommer til å bli brukt mye! Hvis dere ligger etter på julegavene og lurer på hva dere skal kjøpe til søsken, kjæresten eller andre så er dette en utrolig fin gave! Og jeg er så heldig som får dele en unik kode som gir dere 15% på HELE butikken! Bruk koden "TINARJ" på hjemmesiden deres HER.

Hva synes dere om klokka? Har du lyst på en?

Laura Lindstad

10.12.2015 kl.13:50

Kjempe fint blogg !
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits