tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Childhood memories 22.12.2015, kl. 23:38

Hei! 

For noen dager siden da kjæresten og jeg var ute og handlet kjøpte jeg meg noe som jeg har sett flere har kjøpt i det siste. Da jeg først så det tenkte jeg herregud så kult, men herregud så sinnsykt tidsfordriv. Jeg fattet ikke hvordan noen kunne ha tålmodighet nok til å sitte stille å holde på med dette. Men siden det minnet meg så utrolig mye om barndommen min ble jeg for nyskjerrig til å bare gå forbi, jeg måtte bare kjøpte den. Det jeg snakker om er en fargeleggingsbok for voksene. Den kommer med mange forskjellige temaer med ulike tegninger inni som man rett og slett skal fargelegge, akkurat som da vi var små. Nå har jeg ikke kommet noe langt i det hele tatt for det tar ganske så lang tid, men det er utrolig nok ganske morsomt. Så i dag har jeg sittet litt med julemusikk i bakgrunnen og fargelagt i boka. Jeg vet det høres stusselig ut, jeg prøv det og dere vil bli overrasket!! Den jeg har heter Eventyrlig regnskog, den har masse kule motiver som blomster, dyr og mye annet! På bildene under ser dere noen få motiver som er tatt ut fra boka! 

De to siste bildene er så langt jeg har kommet.. heh! Jeg har virkelig nettopp begynt men tror det kan bli skikkelig kult når man får masse spreke farger samlet i de motivene som er i boka! 

Har dere prøvd disse bøkene, hva synes dere? 

-Tina

Henriette Celin

23.12.2015 kl.10:41

Så gøy det hørtes ut å fargelegge sånn med julemusikk i bakgrunnen :-D

jeg har nylig fått en lignende bok og elsker den! men har ikke fått fargelagt så mye enda jeg heller, hehe ;-P
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits