tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Blogganbefaling 26.12.2015, kl. 18:38

Hei!

For en veldig god stund siden hadde jeg en konkurranse som gikk ut på at jeg ville finne noen nye blogger å lese, så dere kommenterte også trakk jeg en tilfeldig vinner som jeg ønsker å fremheve. Takk til alle som deltok, det var utrolig morsomt å se at det var så mange som ville være med, og jeg fikk vært inne og lest på mange nye fine blogger. 

Den heldige vinneren av konkurransen var 19 år gamle Monia fra Trondheim! Da jeg var inne og tittet på bloggen ble jeg med en gang interessert i å lese og titte videre. Hun har et design som er veldig rent, ryddig, lyst og fint! Bloggen har ikke noe spesielt tema, det er en hverdagsblogg, hvor hun skriver om alt som måtte falle henne inn. Hun skriver på en måte som gjør at du får lyst til å lese selv de litt lengre innleggene, og det er det ikke alle som får til! I tillegg tar hun mange utrolig fine, klare og store bilder til bloggen sin, noe jeg også synes er veldig viktig for at det skal være interessant å lese bloggen! Takk for at du ble med i konkurransen Monia! Dere finner bloggen hennes her.


Et innlegg jeg likte godt var: Det er mange av innleggene jeg synes er veldig fine og bra skrevet. Men jeg husker for en stund tilbake at jeg var innom og så et outfit innlegg som hun kalte Simple Outfit, veldig fine bilder, og noe leserne kan kjenne seg igjen i! Dere finner innlegget HER.


Likte dere at jeg hadde sånne konkurranser? 

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits