tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

celebration 05.01.2016, kl. 10:46

Hei! Nå har det vært utrolig mye som har skjedd i det siste. De aller siste dagene av ferien gikk helt utrolig fort, nærmest bare flydd forbi. Jeg valgte å ikke blogge på bursdagen min fordi jeg rett og slett heller ville bruke den lille tiden jeg hadde på familien og kjæresten. Så nå kommer egentlig et litt oppsummerende innlegg fra de siste dagene mine.

Nyttårsaften var veldig koselig, ikke noe fyllefest og det er jeg egentlig ganske glad for, i allefall nå i ettertid! Vi var i ski på besøk og koste oss utrolig mye med fingermat, leker, alkohol og ikke minst masse fyrverkeri! Vi var hos en kompis av Thor, og da klokka nærmer seg tolv ble de plutselig 10 år yngre og tente på alt de fant av raketter og ting som lagde lyd og lys. Det var utrolig morsomt og se på!

      

1. Nyttårsdag eller 1. Januar som det også var, ble en litt hard dag! Vi holdt på til litt over 4 dagen før, og fikk ikke all verdens med søvn, ettersom at vi ikke sov hjemme. Dagen gikk til soving og avslapping helt til klokken 4, da var det på med finstasen igjen og klar for familiefeiring for eldste broren til kjæresten! Det var også en kjempekoselig dag, nesten hele familien var til stede og det var god middag og kaker.

2. Januar begynte kjæresten feiringen av meg. Siden jeg skulle opp tidlig natt til mandag og derfor måtte legge meg tidlig søndag kveld ville han gjerne finne på noe på lørdagen. I femtiden pyntet vi oss, jeg viste ikke hva vi skulle annet enn at vi skulle inn til Oslo. Da vi hadde kjørt inn og funnet parkering fikk jeg vite at vi skulle på det norske teater. Vi så "halve kongeriket" av are Kalvø. En musikal som tok for seg norsk politikk med parodier av kongefamilien og kjente personer på stortinget utrolig morsomt! Da vi satt i bilen før teateret sa han at billettene lå i en boks under setet mitt, der lå billettene som han sa + en liten boks pakket fint inn. Jeg ble skikkelig overrasket og utrolig rørt da jeg åpenhet. Inni var en allianse ring i hvit gull (den innerste av ringene), helt nydelig... Jeg klarer fortsatt ikke slutte å se på den!❤ det ble en veldig fin kveld.

  

3. Januar - bursdagen min! Søndagen måtte jeg som sagt legge meg tidlig så jeg orket ikke styre med noen stor feiring. Det ble koselig middag med Thor og familien hos mamma og pappa, masse god kake og partyalias! Det er lenge siden vi alle har ledd så mye! Jeg fikk en pyntehjort som jeg har ønsket meg lenge, pluss noen andre små ting. I tillegg til det fikk jeg enda en gave av Thor, og da han kom med enda en liten eske begynte jeg å gråte allerede før jeg hadde begynt å åpne gaven! Inni boksen lå det nydeligste, fineste, herligste diamant smykket med to hjerter i hverandre! Det var virkelig helt fantastisk❤ takk for en fin dag mamma, pappa og Thor❤

  

Håper dere hadde det fint på nyttårsaften og er klare for det nye året! 

-Tina

Henriette Celin

05.01.2016 kl.15:10

Gratulerer med dagen på overstått!

fine bilder av dere, og fra nyttårsfeiringen. Så veldig kjekt ut :-D

Tina

05.01.2016 kl.19:30

Bergensergenser: Tusen takk!!:)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits