tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Be the change 21.01.2016, kl. 20:02

Hei! Vi er godt inne i det nye året, og med nytt år kommer nye forventninger og nye mål ikke minst. Jeg hadde ingen konkrete nyttårsforsett da klokken tikket over til et nytt år. Og jeg tenkte at istedenfor å ha et stort mål du skal klare å nå på et år, ville jeg heller prøve å finne flere mindre ting jeg vil jobbe med. Jeg vet med meg selv at det er mye større sannsynlighet for at jeg kommer til å gjennomføre flere små mål i hverdagen enn ett stort over et helt år. Derfor kommer jeg nå fremover, hver måned til å sette opp en liste over mål for den måneden. Jeg føler jeg har større mulighet til å virkelig gjennomføre målene og ikke bare sluntre unna nå som jeg faktisk deler målene mine med dere. Siden det ikke er så lenge igjen av Januar kommer det til å bli noen mål som ikke er all verdens å gjennomføre på de siste dagene. Det er mulig jeg også tar med meg noen av målene videre til februar, hvis jeg får for liten tid.


 

10 TING JEG VIL GJØRE I JANUAR

1. Bli flinkere til å motstå cravings. De første ukene i Januar var jeg utrolig flink uten å tenke noe særlig over det. Jeg hadde rett og slett ikke craving for søtsaker i ukedagene. Jeg vil tilbake til å kose meg med søtsaker i helgene, og være litt flinkere i ukedagene. Jeg merker veldig godt på humør og energi at det ikke er bra å putte noe søtt i kroppen, når det kanskje egentlig er mat jeg trenger. 

2. Jeg kommer hjem rundt 6-7 tiden hver dag, og siden jeg skal opp tidlig neste dag har jeg lett for å bare slenge fra meg alt jeg har i hendene i det jeg går inn døra. Jeg vil bare sette meg ned og slappe av og kose meg med Thor. Det kan ende opp med at det blir mye å rydde til helgen, og jeg vil egentlig heller bruke helgen på å kose meg. Så jeg vil bli flinkere til å rydde opp ting med en gang jeg er ferdig med å bruke det. Da blir det mye hyggeligere å komme hjem og man kan sette seg ned i et ryddig rom og se en film. 

3. Jeg vil jobbe mer med bloggen, har mer planlagte innlegg, rett og slett mer rutine på bloggingen. Det er ikke alltid like lett å finne noe å skrive om ettersom at dagene mine inneholder mye jeg dessverre ikke har lov til å fortelle alle og enhver om. Det gjør det utrolig vanskelig å skrive innlegg om hva jeg har gjort i dag. 

4. Bli flinkere til å ta turen ut. Som sagt har jeg ikke så mye tid når jeg kommer hjem, så det er lett å bare legge seg på sofaen med en film eller serie etter litt mat. Før var Thor og jeg mye flinkere til å ta oss en tur og få litt frisk luft. Jeg snakker ikke om en lang tur, eller trening eller noe som helst. Bare en liten spasertur for å frigjøre hode litt fra alt som har skjedd den dagen. Det er i tillegg mye deiligere å sette seg ned med god samvittighet etter å ha vært ute en tur. 

5. Få tatt bilder av bilen så vi kan begynne å tenke på å legge den ut til salgs. Vi har for tiden to bilder og skal legge ut Audien til salgs, men det er mye som skal gjøres før man får lagt den ut. Det er vanskelig å begynne og lett og la den bli stående!

6. Rydde opp på Instagram. Jeg følger en del på ig, og det er mange av sidene som ikke lenger legger ut bilder, eller har endret tema på sidene sine. Jeg vil ha en ig med bare ting jeg har lyst til å se på når jeg logger på. Derfor vil jeg ta meg tid en dag og fjerne noen av de jeg ikke lengre vil ha der. 

7. Legge meg tidligere. Noen av punktene jeg kommer med nå kan høres litt like ut eller gå ut på det samme, men siden jeg skal stå opp veldig tidlig er det super viktig for meg å legge meg tidlig. Å dra ut tiden på kveldene er absolutt noe jeg er ekspert på. Eller plutselig komme på at jeg må dusje eller gjøre andre ting. Problemet er at jeg merker det så utrolig godt dagen etter, energien er virkelig ikke på topp etter en sen kveld. 

8. Drikke mer vann. Jeg kjører mye bil som privatsjåfør, det vil si at jeg sitter mye stille og merker ikke så godt om jeg egentlig er tørst. Og selv om jeg ikke er veldig tørst er jeg nødt til å bli flinkere til å drikke vann. Da slipper jeg vondt i hodet, som jeg sliter litt med. Samtidig ser jeg at jeg er utrolig tørr i huden nå på vinteren, og det hjelper litt om man er flink til å drikke mye vann. OG det er sunt og godt!

9. Fikse litt i leiligheten. Både Thor og jeg har lenge snakket om å få opp noen fler bilder på veggene i leiligheten. Det gjør leiligheten mer personlig og koselig, så det er noe jeg virkelig vil prøve å få til. 

10. Spare penger. Det er ikke veldig mye jeg får av forsvaret per mnd. Så det å spare litt mer penger er noe jeg er nødt til å bli flinkere til! Nå blir ikke det så fryktelig vanskelig denne mnd. Ettersom at det bare er noen få dager igjen..heh! 

 

Hva synes dere om prosjektet jeg har startet? Har dere noen mål hver måned? ♥

-Tina

sceneteppe

21.01.2016 kl.21:31

Herlig skrevet! Lykke til

Cecilie

21.01.2016 kl.22:02

Hørtes lurt ut med sånne litt mindre mål hver mnd :) Må helt klart bli flinkere til å drikke vann selv!

JSH

22.01.2016 kl.00:20

så lur måte å gjere det på! trur vertfall at det er meir produktivt :-D

Tina

22.01.2016 kl.05:01

sceneteppe: tusen takk !:)

Tina

22.01.2016 kl.05:01

Cecilie: ja, er rimelig dårlig på vann delen!

Tina

22.01.2016 kl.05:01

JSH: tror det blir bra ja:)

Rikke95

22.01.2016 kl.11:40

Utrolig fine mål det! :-D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits