tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

all by myself 30.01.2016, kl. 20:16

Hei! Når man er på beredskap er det til tider litt ensomt, man kan liksom ikke planlegge så utrolig mye med andre, siden man plutselig kan bli ringt opp og må ut på oppdrag. I dag har som jeg forutså vært en veldig rolig dag! Hadde et lite kjøreoppdrag i dag tidlig, og et i formiddag og utenom det har det vært veldig stille. Ettersom at det har blåst så utrolig mye de siste dagene har det vært stormflagg på taket til slottet, rett og slett for å unngå slitasjer på flagget som brukes til vanlig. Ettersom at man er nødt til å være to stykker der oppe fikk jeg bli med opp og hjelpe til. Har vært der en gang tidligere, men det var i full snøstorm..heh! Fikk absolutt en annen opplevelse i dag! Shit for en utsikt, kunne til og med se hjem til Nesodden, der jeg kommer fra! Jeg tok også den liten omvei på vei til leir på dagen, når det er blå himmel og sol er det så fantastisk fin utsikt fra veien opp mot Holmenkollen. 

HOLMENKOLLEN

ON TOP OF THE WORLD

   

Ca halv tre var jeg ferdig med alt som skulle gjøres og jeg kunne egentlig dra tilbake til leir og bli der resten av dagen. I stedenfor å bli sittende alene på leir, lot jeg bilen stå på slottet, skiftet klær og tok meg en tur ned i byen for en liten dag for meg selv i byen. Det var veldig deilig i starten å bare gå, ikke noe mobil ikke noe annet enn masse mennesker. Det er så ufattelig lenge siden jeg har gått i byen for meg selv og lyttet til alt som foregår rundt meg. Det var veldig koselig, sola skinte og det var blå himmel. Etterhvert begynte det å bli mørkt og jeg fikk en litt annen følelse i kroppen. Jeg vil ikke si jeg ble redd, men jeg fikk følelsen av at jeg ikke hadde så veldig lyst til å gå rundt helt alene i byen når det ble mørkt. Jeg gikk innom Deli de Luca for å kjøpe meg dagens middag, som ble en Calzone. Så satte jeg meg oppe i andre etasje og tittet utover Karl Johan. Da fikk jeg plutselig en skikkelig merkelig følelse, jeg følte meg skikkelig ensom. Jeg har virkelig ikke noen grunn til å føle meg ensom, for jeg er som regel rundt noen til en hver tid, men det kom skyllende over meg en følelse av å være helt alene. Kanskje det hadde noe å gjøre med at Thor ikke hadde nett på mobilen så han fikk jeg ikke tak i. Det var liksom bare meg for et øyeblikk. Og på starten var det veldig greit, men så ble det rett og slett ensomt. Skikkelig rar følelse! 

 

Har dere noen gang kjent på den plutselige ensomheten, når man egentlig ikke har noen grunn i det hele tatt for å føle det sånn? Håper dere har hatt en fin lørdag♥

-Tina

maikenmadelen

30.01.2016 kl.23:34

Så fine bilder! Idyll (:

Cecilie

31.01.2016 kl.10:04

Så fantastisk fine bilder! For en utsikt! Skjønner hva du mener. Er deilig med bare litt sånn tid for seg selv, men plutselig kan det bli litt ensomt.. Håper du får en fin dag idag da<3 oog ser jeg en MAC pose?;)

Tina

31.01.2016 kl.10:09

Cecilie: Hahahah! Det har du helt rett i snuppah! Forelsket meg litt i den jeg lånte fra deg assa! <3

Inga

31.01.2016 kl.12:28

Oi, må være stilig å være der oppe på taket! Ja, dessverre kommer den følelsen snikende ganske ofte, men man må bare lære seg til å takle den :-)
Tina

♥Velkommen♥



Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥



Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits