tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

10 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR 09.02.2016, kl. 21:09

Hei! I dag har vært en utrolig lang dag på slottet, så jeg var ikke hjemme før ganske sent. Det er så sinnsykt deilig å tenke på at det ikke er så altfor lenge til vinterferie... JA JEG HAR VINTERFERIE. Det blir virkelig fantastisk. Få litt mer enn bare to hele dager i uka og gjøre noe på. Jeg gleder meg noe helt sykt til å ha flere fulle dager å kunne gjøre noe på. Vi er godt inne i Februar allerede, og jeg vil som jeg gjorde i forrige måned komme med noen mål for denne måneden. Ettersom at jeg begynte med dette ganske sent i Januar var det ikke alt jeg fikk gjennomført, så jeg velger derfor å ta det med meg til Februar. 

 

10 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR

1. Bli flinkere med bloggen. Det er definitivt noe jeg vil ta med meg inn i Februar. Det er bare nå på slutten av januar starten av februar at jeg har hatt noen dager uten blogging, og det er rett og slett fordi jeg har vært på beredskap og ligget død med forkjølelse. Jeg vil absolutt bli flinkere til å planlegge innleggene så det blir mer variert. 

2. Ta mer og bedre bilder. Jeg har utrolig lyst på nytt og mer praktisk kamera. For tiden bruker jeg Nikon D5000, et kjempebra speilrefleks kamera som jeg er superfornøyd med. Det eneste problemet er at det er utrolig stort og dra med seg om man skal noe. Hadde vært mye enklere med et mindre kamera. Venninnen min Cecilie kjøpte seg nylig Olympus Pen e-pl7, som jeg har siklet på så utrolig lenge... vi får se hva tiden bringer. 

3. Spare penger. Jeg vil bli flinkere på å spare litt penger hver mnd. Det er utrolig vanskelig med den lønnen jeg har i forsvaret, men nå har jeg valgt og jobbe en del lørdager i tillegg, så da blir det litt ekstra. Jeg har så utrolig lyst til å få til en skikkelig opplevelsesreise sammen med Thor når jeg er ferdig i militæret. Så da er det bare å spare. 

4. LEGGE MEG! Jeg er seriøst nødt til å bli flinkere til å legge meg. Og jeg må bli flinkere til å legge meg uten Thor..hehe! Ettersom at han skal opp ganske mye senere enn meg om morgenene trenger han ikke legge seg like tidlig som meg, noe jeg synes er utrolig kjedelig. Jeg hater å legge meg i senga vår alene, og jeg sover så mye bedre med han inntil meg, men så klart skal han få sitte oppe lengre enn til 9 om kvelden. Så jeg må rett og slett bli flinkere til å legge meg alene, sånn man gjorde når man var liten..heh

5. Være blid og ikke la andres humør påvirke meg. Jeg er som regel i godt humør, men har så utrolig lett for å bli smittet av andres humør. Et eksempel er når jeg kommer om morgenen på leir og er våken, opplagt, i godt humør og vil snakke. Når jeg da møter to stykker med øreplugger i ørene, som er klare for en rolig morgen uten skravling, blir jeg stående stille og mister litt den gode energien.. ikke noe å klage på de jeg møter, det er tross alt klokken 6 om morgenen. 

6. Drikke mere vann har jeg blitt flinkere til, men jeg vil fortsatt ha dette som et punkt ettersom at jeg merker så sinnsykt stor forskjell på de dagene jeg har vært flink til å drikke vann og ikke. Jeg får veldig lett vondt i hodet, så det sier seg selv at jeg er nødt til å drikke mer vann. 

7. Lage mer varierte middager. Det er også noe som kommer til å bli lettere når jeg ikke tilbringer hele dagen i militæret og bare noen få timer hjemme. Men får nå tenker jeg heller å fokusere litt på helgene. Kanskje få til noen hjemmelagde retter fra bunnen av når vi først har tid og ressurser til det. 

8. Sette opp en liste over ting jeg ønsker meg. Jeg kommer over så sinnsykt mange ting jeg ønsker meg, men selvfølgelig ikke har råd til at the moment. Så jeg vil lage meg en drømme liste, så kan jeg unne meg noe av det jeg ønsker meg etterhvert som jeg har overskudd i økonomien. 

9. Finne ut hva jeg skal studere til høsten. Det er virkelig noe jeg er nødt til, og herregud så vanskelig det er!

10. Bli flinkere med å komme med positive kommentarer og komplementer til kjæresten. Det er lett å gli inn i et gammelt ekteskaps forhold når man flytter sammen, så det er viktig og holde på den romantiske delen, som gjør at man blir litt ekstra glad i hverdagen sammen. 

Håper dere likte punktene, hva har dere som mål i Februar?♥

-Tina

Cecilie

10.02.2016 kl.11:05

Jeg må nok legge til de fleste av disse punktene til min liste og, hehe! Fine bilder <3

AnneAndersen

10.02.2016 kl.15:13

Fine punkter! Tror jeg må ha noen av de selv, hehe :)

Maria Iselin

10.02.2016 kl.16:48

Veldig fine punker altså, må si meg enig i absolutt alle og burde definetivt blir flinkere til å legge meg jeg også!
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits