tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

funny hair, dont care 10.02.2016, kl. 22:33

Hei! Onsdag og halvveis i denne uken, bare to dager igjen til helg. Det veldig deilig at dagene går så fort, når denne uken er ferdig er det bare neste uke igjen så har jeg vinterferie!! I går sovnet jeg på sofaen ved siden av Thor ganske tidlig, og sovnet med en gang så fort jeg kom meg inn i senga også. Da jeg våknet i dag tidlig var jeg mer uthvilt enn jeg har vært på lenge. Jeg var rask opp av sengen og fikk derfor ekstra god tid til å pakke sakene mine og fikse ansikt og hår. Jeg gikk til bussen, vanligvis er det kappgang eller lett jogging..heh! Så denne dagen startet veldig bra. Det var veldig mye å gjøre på slottet i dag så det var absolutt riktig dag og ha litt energi på. 

Nå har jeg sovet halvannen time på sofaen igjen, ikke særlig spennende selskap for Thor, men ettersom at jeg kommer senere hjem disse dagen får han bare finne seg i det. Han koser seg med ps4 og facetime med en kompis. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle blogge om i dag, men kom over noen bilder jeg tok i Januar. Jeg hadde fri en lørdag, var alene hjemme og brukte tiden på å leke med håret. Det er så utrolig mange bilder rundt om på nettet for tiden med bilde av jenter med fletter. Så det var noe jeg hadde lyst til å prøve. Det gikk helt greit å flette høyre siden, den er jeg vandt med å flette til vanlig, men venstresiden ble ikke like bra så.. no judging allowed. 

I tillegg til de morsomme flettene, lagde jeg flette på bare den ene siden og lagde litt hentesveis. Det var gjort litt fort så ble ikke så veldig bra, men med riktig sminke og riktig klær tror jeg dette hadde vært en stilig frisyre å bruke om man skal ut og være litt pyntet. Da får man en litt tøff badass look! 

Hva synes dere om bildene? Har dere hatt en fin dag?♥

-Tina

lisarorvik

10.02.2016 kl.22:36

Syns det var utrolig fint, du er utrolig vaker <3

Tina

10.02.2016 kl.22:51

lisarorvik: tusen takk! Er innom bloggen din støtt og stadig. Du er utrolig flink!:)

Cecilie

10.02.2016 kl.22:46

Så utrolig kult! Du er jo faktisk flinkere enn meg til å flette seg selv, haha! Du er pen <3

Tina

10.02.2016 kl.22:51

Cecilie: haha! Tusen takk, snupp<3

Linn Therese Dagsland

10.02.2016 kl.22:49

Innom for å ønske deg en fin onsdagskveld! Synes du var kjempe søt på håret jeg, i hvertfall med flettene! Håper at du har det bra <3

Tina

10.02.2016 kl.22:51

Linn Therese Dagsland: tuusen takk, ha en fin kveld du også!:))
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits