tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

faen ta sjalusien 04.03.2016, kl. 22:08

Hallo alle sammen. Jeg har sagt før at grunnen til at jeg lagde denne bloggen var for å ikke bli sittende med alle de dumme tankene jeg har i hodet mitt for meg selv. Jeg er nødt til å få noe ut. Det hjelper utrolig mye å bare få skrevet, for jeg vil egentlig ikke snakke med noen om det. Jeg vet at det ble en rotete start men det er vanskelig å forklare. 

Jeg har vært på beredskap en uke, det har vært tidlige morgener, og sene kvelder og jeg merker at verken kroppen eller hodet henger helt med. Nå er det i hvertfall fri, for en liten stund. Noe jeg gleder meg til like mye hver gang jeg er på beredskap er å komme hjem til kjæresten, og jeg gledet meg ikke noe mindre i dag. Vi spiste deilig middag sammen og koste oss en liten stund før han bestemte seg for å dra på en fest han har blitt invitert på. Det er selvfølgelig koselig for han å bli invitert og jeg skjønner godt at han vil dra. Han vil dra, men han vil dra alene. Det er lenge siden han har vært med vennene sine og vil derfro ha en liten pause fra hverdagslivet sitt som han så fint sa.

Jeg er utrolig dårlig på å være den som blir sittende etterlatt og alene. Når situasjoner som dette har dukket opp, ikke at det har vært så ofte, men når det har skjedd har jeg spurt om jeg kan være med, eller i alle fall gitt uttrykk for å ville være med. Tidligere når jeg har blitt invitert på noe lignende med mine venner har jeg spurt om han vil være med, og jeg har virkelig selv villet ha han der så jeg har til og med tryglet om å ha han med. Grunnen til det er fordi jeg vil at han skal møte mine venner, se hvordan vi er sammen når vi foreksempel er på fest sånn at hvis jeg en gang drar alene så trenger han ikke være redd. Det er det jeg så inderlig ønsker tilbake. Jeg skjønner godt at han vil dra å være med vennene sine alene, men når han vil det hver gang og jeg aldri får vært med og hilst på vennene hans, gjør han det vanskelig for meg. 

Jeg er lei av å være en sjalu kjæreste og tro meg jeg jobber med saken, jeg tror store deler av grunnen til at ting er blitt som det er blitt er på grunn av militæret. Det har vært vanskelige stunder og ting har gått opp og ned. Jeg vil så veldig gjerne få muligheten til å møte vennene hans, så jeg kan sitte hjemme mens han er ute med dem, uten å være engstelig for at det skal skje noe. Og ikke misforstå, jeg tror aldri Thor ville gjort noe mot meg, men det er bare den usikkerheten på alle rundt han når han er på en fest med 6 gutter og 20 jenter!! 

Nå sitter jeg altså her hjemme alene, nettopp kommet hjem fra beredskap og kunne egentlig ikke følt meg mer alene enn nå. Jeg kunne gjerne dratt noen plass og funnet på noe med noen, men skal tidlig opp på jobb i morgen så må nok legge meg om ikke så lenge. Vi får se når jeg våkner av at han kommer trippende inn døra på morgenkvisten... Håper ikke det blir så sent, da vet jeg ikke om jeg klarer å sove så godt. 

Dere synes sikkert jeg er kjempeteit og burde stole på han og la han gjøre hva han vil. Og det er akkurat det jeg også gjerne vil. Og hadde det bare vært så enkelt at man kunne styrt hodet så lett så hadde det ikke vært et problem, og jeg hadde ikke sittet her alene og klaget til dere som titter innom bloggen. Men sånn er det altså ikke. Derfor håper jeg at jeg kan få et samarbeid fra han og at vi kan møtes på halvveien så han ser min situasjon også. Alt jeg ber om er å få være med en gang og bli kjent med de han omgåes med, så vil det bli så utrolig mye lettere for meg å sende han avgårde alene neste gang. 

Kaja Jeanette

04.03.2016 kl.22:51

Først vil jeg bare si det at det første avsnittet ditt der, det var som å lese begrunnelsen for hvorfor jeg startet å blogge, jeg tuller ikke altså, det er faktisk nesten ordrett det jeg har skrevet tidligere..

Når det kommer til det du egentlig skrev om i teksten din, så skjønner jeg deg veldig godt, og jeg synes ikke det er teit i det hele tatt. Det er vondt å være så usikker, tro meg jeg vet.. Jeg har også veldig lyst til å si at jeg synes det er dårlig gjort av kjæresten din og ikke be deg med, men det er klart at det kan jo være en grunn til det.. En grunn som ikke behøver å være negativ altså... Og en ting til... (Det er veldig lett for meg å sitte her og si det) gutter er jo veldig.... ehm... enkle på en måte.. Dersom du ikke har fortalt han hvordan du føler det, så er det ikke sikkert at han vet det en gang... Du burde egentlig snakke med han, men igjen... Veldig lett for meg å si... Da alt kommer til alt så hadde jeg nok gjort akkurat det samme som deg dersom jeg var i den situasjonene, jeg hadde skrevet...

Tina

04.03.2016 kl.22:54

Kaja Jeanette: Tusen takk for kommentaren!! Det er utrolig hvor mye det hjelper å få skrevet ut tankene sine, men ikke minst så hjelper det å få tilbakemeldinger som dette, jeg setter stor pris på det tusen takk!:)

foreignerat50

04.03.2016 kl.23:03

det er synd med kjæresten din da...vet ikke om jeg vil ha det slik heller.

Ine Therese <3

04.03.2016 kl.23:52

bare få det ut, det er også derfor jeg begynnte å blogge, mye negative ting i livet og desverre en utro kjæreste... sjalusi er noe dritt, spiser deg opp innenfra, jeg syns han kunne tatt deg med egentlig sifden det var såpass mange andre jenter der. Håper ting ordner seg for deg <3

Tina

05.03.2016 kl.09:14

Ine Therese: Tuse takk, og utrolig kjedelig det du har gått igjennom, håper du har klart å se forbi det, for da fortjener du så sinnsykt mye bedre enn hva han var. Ha en fantastisk dag!:)

Elena

05.03.2016 kl.00:53

Det er slitsomt å være sjalu :/

Håper det bedrer seg <3

xplor

05.03.2016 kl.07:53

Veldig fint innlegg! Jeg er helt enig med deg i at sjalusi er noe piss, virkelig verdt å jobbe med slik at det blir bedre både for partneren din og ikke minst deg selv. Det er utrolig slitsomt å være sjalu!! Lykke til :-)

Tina

05.03.2016 kl.09:15

xplor: Helt klart! Tusen takk!!:)

Cecilie

05.03.2016 kl.11:31

Uff, det der er ikke en koselig situasjon.. Jeg skjønner deg så godt! Han burde ha tatt deg med, rett og slett. Du er mye borte fra før, og sånne fester og koseligheter er sånne ting som gjør helgene litt koseligere, når man endelig kan ha det kult sammen! Og om han hadde tatt deg med, betyr jo ikke det at du hadde vært rundt han hele kvelden, du hadde sikkert bare blitt kjent med hans venner og det hadde vært lettere til en annen gang og dra begge to. Håper det gikk greit igår snuppa<3 husk at du alltid kan ringe meg om det er noe!<3

Tina

05.03.2016 kl.22:32

Cecilie: Jeg vet, det var ikke planen min å henge på han som et lodd, jeg ville rett og slett bare møte vennene hans og ja, ha det hyggelig og være sosial når jeg først "har muligheten" om du skjønner. Takk!<3

Ine Therese <3

05.03.2016 kl.12:14

jeg jobber med det.. :) Tusen takk for det , Ha en kjempe fin dag og helg du ogsåå :)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits