tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS 05.03.2016, kl. 14:16

Heihei! Tusen takk for mange kjempefine kommentarer på forrige innlegg. Det hjelper som sagt å få ut ting fra hodet og ikke minst få gode tilbakemeldinger og kommentarer fra andre. Jeg setter utrolig stor pris på det! Nå er det Mars, jeg kan virkelig ikke forstå at tiden går så fort. Det er så mye man skulle ha gjort på så altfor lite tid. Jeg har veldig mange planer for leiligheten, men de forblir dessverre i hodet mitt, ettersom at tiden ikke strekker til. Nå er det heldigvis bare to uker før det er påskeferie, da kan jeg kanskje få tid til å gjøre litt småting igjen. Her er som forrige måned 10 ting jeg har lyst til å gjøre i Mars.

Processed with VSCOcam with f2 preset
 

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS

1. Studier, Nå som tiden bare forsvinner og dagen går, begynner det med stormskritt å nærme seg søknadsfrister for studier til høsten. Jeg som er så utrolig usiker på hva jeg vil eller skal har jo selvfølgelig ikke fått svingt meg rundt å søkt enda. Så dette er definitivt noe jeg er nødt til å gjøre, helst så fort som mulig. Kanskje jeg får tid nå i helgen allerede?

2. Spisebord, Vi har en god stund nå levd uten spisebord og bare spist på stuebordet, nå har vi endelig fått oss et spisebord med stoler, men det står for tiden nede hos mamma og pappa siden jeg har vært på beredskap. Jeg vil gjerne få flyttet det opp i leiligheten så vi endelig kan få et skikkelig spisebord. Det kommer til å bli helt nydelig!! 

3. Interiør, Jeg er veldig glad i pyntegjenstander og jeg er også opptatt av å gjøre så leiligheten får et preg på seg og ser litt gjennomført ut. Det ligger noen bilder som er bestilt til meg hos posten. Jeg gleder meg så utrolig mye til å få dem opp på en av de store kalkgrå tomme veggene vi har i huset. Det eneste jeg mangler er rammer, så jeg må få kjøpt inn noen rammer. 

4. Økonomi, Jeg vil prøve å sette opp en liten oversikt over hvor mye penger vi skal bruke på hva sammen med kjæresten. Dvs. Sette av hvor mye penger som skal brukes på mat, hvor mye som skal brukes på bilene, leie osv. På denne måten er det lettere å ha litt oversikten og kanskje heller sitte igjen med litt pluss i slutten av mnd. i stedenfor å gå i minus eller null. 

5. Mer økonomi, Jeg tror jeg har hatt dette som et punkt tidligere, men jeg vil gjerne ta det med videre ettersom at vi enda ikke har blitt flinke på det. Jeg vil bli flinkere til å planlegge middager. Dra på butikken en gang i uken og ha en storhandel, hvor vi handler inn middager for hele uken. På denne måten er det lettere å få rimeligere middager. 

6. Mobilbruk, Jeg har sagt dette også tidligere, men jeg vil bli flinkere til å løftet blikket innimellom og ikke sitte nedgravd i mobilen. Foreksempel på buss og båt. Det er helt nydelig å ha musikk på ørene og bare titte ut av vinduet og se på alt som skjer utenfor. Ikke bare stirre ned i skjermen foran seg. 

7. Humør, Jeg vil bli en gladere person. Jeg vil prøve å styre humøret mitt litt. Når ting som er uventet skjer, har jeg lett for å vise veldig godt at jeg ikke liker det, eller ikke trives i posisjonen, men jeg må bli flinkere til heller å se på det som en utfordring, en utfordring som jeg kommer til å komme meg igjennom. 

8. Minner, Jeg vil veldig gjerne få fortsatt litt på albumet Thor og jeg lager. Da vi var i USA for to år siden tok vi masse bilder og bestemte oss for å lage et album. Vi fikk startet, men det tar tid når man skal skrive i tillegg, derfor ble vi ikke ferdig. Og nå som jeg har vært i militæret har vi ikke vært så flinke til å fortsette på det, men det vil jeg virkelig.

9. Stresse ned, Jeg liker å jobbe effektivt og gjør så mye jeg kan for å hjelpe til, og det går veldig utover energien min. Jeg blir overarbeidet og når jeg først kommer hjem er jeg helt utslitt og ikke noe særlig selskap. Jeg vil bli flinkere til å gjøre til effektivt, men samtidig ikke si ja til alt. Så jeg har litt mer overskuddsenergi som jeg kan bruke på å gjøre noen hyggelige ting meg blant annet Thor og familien. 

10. Få et avbrekk, Nå er det ikke lenge til det er påske, og jeg vil veldig gjerne komme meg litt vekk i løpet av påsken, virkelig få litt følelsen av ferie, for det fikk jeg ikke i vinterferien. Må nok jobbe litt også, men en natt borte hadde vært nok. Litt forandring er greit inni mellom. 

Yvonne & Terje med 4beinte

05.03.2016 kl.15:00

Synes det var fine ting jeg :) Ønsker deg en fortsatt god helg og en fin måned <3

Tina

05.03.2016 kl.22:32

Filippa & Safir: Tusen takk, i lige måde!:)

Henriette Celin

05.03.2016 kl.16:55

Fine ting ^^

Veldig lurt å handle inn alt for ukene på mandager, så man slipper å kjøpe ting hele tiden. Det tror jeg man sparer en del på! i tillegg smart å lage en oversikt over økonomien også ja. Det bør jeg selv gjøre (:

Tina

05.03.2016 kl.22:32

Henriette Celin: Ja, tror virkelig det er mulig å spare da ja:)

Merethe Høili Johansen

05.03.2016 kl.22:29

Jeg har nominert deg i en ''tag'' på min blogg, hadde vært morsomt om du ville tatt utfordringen :D Ha en fin kveld videre <3

Dagny Sunde

06.03.2016 kl.18:39

Syns du har satt deg fine mål for mars! Eg har også som mål å styre humøret mitt litt og vere ein gladare person :)

Tina

06.03.2016 kl.22:23

Dagny Sunde: så bra! Lykke til:))
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits