tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

6 Fordeler med å flytte hjemmefra 22.03.2016, kl. 10:15

Hallo, første skikkelige fridag for min del. I går ble jeg plutselig oppringt fra jobb og spurt om jeg kunne jobbe, så da ble det første skikkelige fridag i dag. I dag har jeg absolutt ingen planer og det er så utrolig deilig. I morgen ettermiddag turer vi nedover til Sponvika. Mamma og pappa har leid en hytte der, og invitert Thor og meg, så det blir veldig koselig. Jeg gleder meg til å koble av, kose oss med brettspill og skikkelig avslapping. 

* * * * * * * *

 

6 FORDELER MED Å FLYTTE HJEMMEFRA

⇔ Du kan stå så lenge du bare ønsker i dusjen uten at noen kommenterer det. Du trenger ikke lenger tenke på å bli forstyrret med banking og rop om at du må kjappe deg, for det er flere som skal dusjen. Hva er vel ikke bedre med en lang og varm dusj! 

⇔ Når det kommer til mat, så kan du bestemme akkurat hva du vil ha til middag. Hvis du en dag føler for noe indisk så lager du noe indisk. Du trenger ikke lenger bli overrasket med middager du egentlig ikke er noe særlig glad i. Det blir selvfølgelig utrolig viktig med selvdisiplin. Ikke bare velge pizza hver dag, men lage mer mat fra bunnen av og lære seg nye oppskrifter. 

⇔Du kan rydde akkurat når det passer deg. Om du plutselig er sent ute til en avtale, trenger du ikke tenke på å måtte rydde opp akkurat der og da. Det er ingen som kommer til å kommentere på at det er litt rotete. Det er bare viktig og ikke la det gå for langt, for da kommer det til å bli mye å rydde når man først bestemmer seg for at det er på tide. 

⇔ Du kan ha på deg akkurat hva du vil og tusle rundt i leiligheten. Om du vil kan du danse på bordet i undertøy uten at det går utover noen andre. Du kan også gå mellom rom mens du driver å skifter uten å være redd for å møte på noen bak neste dør. 

⇔ Du kan dra og være med folk akkurat når du vil, eller ha venner på besøk akkurat når du vil. Det trenger bare passe for deg og besøket ditt. Du trenger ikke planlegge og forholde deg til flere personer i familien for at det skal passe. Ingen som krangler om tv-en hvis dere vil se en film og spise popcorn. 

⇔ Du styrer alt av interiør selv. Du trenger ikke gå å irritere deg over den grusomme fargen på putene foreldrene dine plukket ut, du står fritt til å velge hvordan leiligheten din skal se ut helt selv. Og det er så fantastisk morsomt når man gjør det skikkelig fint i sin egen leilighet. 

   
 

Henriette Celin

22.03.2016 kl.13:12

Så koselig at dere er invitert med på hyttetur med dem :-D

Ah, jeg gleder meg sånn til alt dette! spesielt det å styre middagene og maten selv, og rydde akkurat når jeg vil og kan. Det er så irriterende om jeg vil være sunn og ikke klarer det pga. alle andre i huset spiser masse usunt, eller at vi må rydde 24/7 fordi mamma har støv på hjernen xP

Tina

22.03.2016 kl.21:42

Henriette Celin: Det blir utrolig deilig meg et lite avbrekk. Ja, deilig å styre middager selv!

Janne

23.03.2016 kl.01:47

å høres toppers ut! Gleder meg til dette!

Tina

23.03.2016 kl.12:00

Janne: haha, ja absolutt mye bra med å flytte for seg selv! Ikke minst lærer man mye ved å måtte gjøre ting selv og ikke kunne lene seg tilbake på foreldre:)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits