tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Dette valget 31.03.2016, kl. 05:01

Selvbilde, selvtillit, styrke noen ganger krasjer systemet og alle disse punktene svikter. Det har ikke gått en uke og jeg har allerede fått kjenne på denne krasjen. Det er ikke så veldig mye å gjøre med det annet enn å snakke, finne noen å snakke med og bare få det ut. Samtidig som du kanskje kan få noen andre synspunkter på ting om du snakker med en som ikke vet hva du sitter å tenker. Noe av det som for tiden tærer veldig på meg er det at jeg føler jeg ikke strekker til. Jeg henger alltid bakpå med ting som skulle vært gjort. Det er så mye jeg gjerne vil få ferdig, men på så altfor kort tid!

En av de tingene er søking på skoler til neste år. Jeg går rett og slett nedenom og hjem igjen hver gang jeg setter meg ned og skal prøve å finne ut av dette med studier. Det er så utrolig mye ute tilgjengelig og det å måtte ta et valg nå føles bare helt fjernt. Jeg er redd, redd for å velge feil, redd for å ikke få utnyttet det jeg er god for. Jeg tror forventningene vi står ovenfor nå for tiden er det som gjør dette valget så vanskelig. Alle skal ha noe å mene og si om alt. Det er lett og si at man skal tenke selv og at dette er noe man må finne ut av selv, men man kan rett og slett ikke si man ikke blir påvirket av alle andres meninger rundt deg, det kan i alle fall ikke jeg akkurat nå. Jeg føler jeg skal imponere, ikke velge èn ting, hvis jeg egentlig har grunnlag for å klare så mye bedre! Fy faen dette livet er komplisert noen ganger! Over og ut for i dag, blir forhåpentligvis bedre tid til blogging i helgen!

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits