tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

new in: nyx lipsticks 09.04.2016, kl. 22:01

Heihei! Jeg vet ikke helt hvor det er blitt av denne dagen. Samtidig som at jeg føler jeg har fått gjort mye, sitter jeg også med følelsen av at jeg stod opp for bare noen timer siden. I dag har jeg vært på jobb, det var litt hardt etter en hel uke med beredskap og komme rett tilbake til jobb på lørdag igjen, men jeg kommer til å sette pris på det når lønningen kommer! Etter jobb ble jeg med hjem til mamma og pappa og spiste middag med de ettersom at Thor var å jobbet. I tillegg til alt dette har jeg også rukket og vaske hele bilen skikkelig grundig innvendig! Nå er den ren og pen og lukter godt, litt for lenge siden sist. 

* * * * * * * * 

NYX Lipsticks

Forrige lørdag var jeg som sagt ute og koste meg med Cecilie i byen. Det var deilig å få en lang dag sammen til å tusle litt rundt og få tittet i butikker. Det blir litt for lenge mellom hver gang man tar seg en skikkelig butikk-titte-dag. Vi storkoste oss med mat på Burrito Project og Frappe fra Starbucks. Det vi hovedsakelig var på jakt etter og hele grunnen til at vi dro ned til byen og tittet i butikker var fordi vi var på jakt etter NYX lipsticks. Som noen av dere kanskje har fått med dere har nemlig noen forskjellige butikker begynt å ta inn NYX produkter! Det var virkelig ikke lett å finne det vi var på jakt etter, for det var nok av folk som hadde vært på jakt før oss. Nesten alle plassene vi var, var det tomme hyller som møtte oss. Men til slutt kom vi oss opp i Bogstad veien til Douglas, og der hadde de masse utvalg. 

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

   Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

16 Cairo ⋅ Denne er super god! Den smører leppene, og er virkelig en drøm å ha på. Jeg har brukt den mye alene til hverdags. Den er nude, men gjør litt ut av seg ettersom at den er matt. Den sitter i tillegg veldig godt så du trenger ikke påføre nytt lag hele tiden, så du har den en liten og trenger ikke kjøpe ny med en gang. Noe av det jeg liker aller best med denne er definitivt lukten. Den lukter helt utrolig godt og man får lyst til å ta på nytt lag bare for å lukte litt ekstra på den. 

Processed with VSCO with f2 preset

09 Corset ⋅ Denne er ganske mye mørkere. Jeg var litt redd for at den skulle bli for mørk for meg, men det er virkelig en farge jeg lærer meg å like. Denne er også matt og sitter kjempegodt. Den sitter nok enda litt lengre enn den andre. Det er også utrolig fint om man kombinerer disse to. Om man legger den mørkeste over hele som en base, og etterpå fyller inn med den lyse i midten. Da ser leppene utrolig fyldige og fine ut, og fargene passer kjempegodt sammen! 

Har dere prøvd noen av produktene fra NYX? Hva synes dere?♥

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits