tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

NEW IN: Spain 11.05.2016, kl. 20:11

Eeeendelig!! I dag har vi hatt en lang dag på stranden. Vi våknet til helt nydelig vær i dag tidlig. Etter en god frokost kjørte vi nedover mot byen. Før vi kom oss hele veien ned til stranden stoppet vi innom et digert marked. Det er utrolig mye drit på sånne marked, men innimellom alt tull finner man noen små skatter, meget billige skatter..heh! Etter å ha gått litt der føk vi ned på stranden. Veldig fin strand, og sola var helt nydelig når den steket som mest, men det var dessverre en del vind som gjorde det litt kjølig. Får håpe det gir seg til i morgen!


I går var jeg som sagt inne i Alicante en liten tur og fikk shoppet litt. Det var veldig mange herlige butikker, men vi hadde ikke all verden med tid ettersom at vi ventet på noen som skulle hentes på flyplassen. Skulle gjerne hatt lengre tid til å gå i butikker. Hvis vi får tid blir det kanskje en liten tur inn til Alicante før vi drar hjem. Her er i alle fall noen av de herlige tingene jeg klarte og rive med meg.

Processed with VSCO with f2 preset 

 

  Processed with VSCO with f2 preset

                    "DON´T SAY I DIDN´T WARN YOU"

 

Processed with VSCO with f2 preset

TOO FACED

Jeg skrev i går at jeg endelig hadde fått kjøpt meg noen produkter fra Too Faced. Om dere ikke allerede kjenner til dette merket er det bare å type "Too Faced" i google søkefeltet og begynne å elske. Så fort man kommer over disse produktene er man solgt. Det er ekstremt mye sminke ute på markedet og det er mange merker som har spesielle ting ved sine produkter. En av de tingene som gjør disse produktene spesielle er at de lukter sjokolade. De lukter så himmelsk at nå som jeg nettopp har kjøpt meg et nytt produkt åpner jeg det hver gang jeg går forbi bare for å lukte. Og det beste av alt, det er ikke bare duft som er tilsatt, produktene er laget på og inneholder ekte kakaobønner.

Da jeg var å handlet i går kjøpte jeg nytt solpudder, Too Faced Chocolate Soleil. Jeg har tidligere hatt den som heter Milk Chocolate, men nå som jeg er i Spania og forhåpentligvis får litt farge på kroppen, og vi går sommeren i møte tenkte jeg det var like greit å ta en som ga meg litt mer farge. Det er et matt solpudder som er superlett på huden og ikke minst lukter helt nydelig. Hvem liker vel ikke lukten av sjokolade!! 

I tillegg til solpudderet kjøpte jeg meg Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar. Det er en palett med 16 nydelige øyenskygger. Det er farger i mange forskjellige nyanser. De strekker seg fra Licorice, som er en helt matt svart, til Coconut crème som er en helt lys off-white farge. Det jeg liker utrolig godt med denne paletten er at de fleste fargene er matte. Hvis jeg skal bruke øyenskygge vil jeg gjerne at det skal være matt, og om jeg ønsker shimmer har jeg eget jeg kan bruke over de vanlige fargene. OG den luker sjokolade!!! I tillegg til denne finnes blant annet en som heter Peach, den har hakket lysere farger, men er også superfin. Om jeg kommer meg inn til Alicante en gang til er det mulig jeg må rive med meg den også! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset   

Processed with VSCO with f2 preset

Har dere prøvd produktene fra Too Faced før, hva synes dere?♥
 

Henriette Celin

11.05.2016 kl.20:21

Så fine palett´er du fikk kjøpt deg! Stilige klær også. Likte spesielt den røde toppen :-D

Tina

11.05.2016 kl.22:42

Henriette Celin: tusen takk!!:)

Cecilie

11.05.2016 kl.22:05

Så mye fint! Digget ALT!! Småmisunnelig her nå assa, elsket den røde toppen, wow! Kos deg snuppa<3

Tina

11.05.2016 kl.22:42

Cecilie: takk snupp<3
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits