tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

no more earphone trouble 27.05.2016, kl. 11:00

Jeg tror neppe jeg er den eneste som kan irritere meg noe helt enormt over ørepluggene til tider. De aller fleste har vel opplevd å rote nede i vesken etter ørepluggene for så å heise opp en diger krusedull av ledninger. Det finnes lite som er mer irriterende enn akkurat det, når det eneste du vil på bussen etter en lang dag på jobb er å koble i musikk og slappe av. Og dette virvaret av ledninger tar i tillegg hele bussturen å løse, så man kan like godt spare seg for jobben og sitte uten musikk. Siden jeg har vært så utrolig plaget med dette alltid, ble jeg superglad da jeg fikk muligheten til å prøve Turtleneck! Enkelt forklart så er Turtleneck noe du kan kle rundt ørepluggene dine. Det gjør så de ikke ender opp i store kruseduller nederst i vesken, og de kommer i de herligste fargene. De har en del spreke farger som passer supergodt nå som sommeren kommer og vi legger vekk de mørke dystre fargene. Men om man ønsker å være litt mer nøytral kommer de også i svart og grå. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset
(I tillegg til de tre fargene har jeg blå, men den ble fort borte da kjæresten så den. Ikke bare jeg som satte pris på flokefrie ledninger)

Surrehode som jeg er knotet jeg litt med å få det på i starten, men så fort jeg så videoen av hvordan det skal gjøres på hjemmesiden deres, var det lett som bare det! Jeg er kjempefornøyd med mine, og kjenner jeg meg selv godt nok blir det nok ikke bare med de fargene jeg har nå. 

Du får kjøpt Turtleneck HER! ♥

Henriette Celin

27.05.2016 kl.11:22

Det er så rart at de ørepluggene alltid skal krølle seg i lommen, vesken, osv. Genialt med en sånn en da! ^^
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits