tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Noen ganger er jeg helt tom 11.06.2016, kl. 16:03

Noen ganger er jeg helt tom.. Det er så utrolig mye jeg skulle ha gjort men blir bare sittende rett opp og ned fordi jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne. Jeg kan bli sittende dønn stille i sofaen å bare stirre ut i luften, uten noen hensikt. Føle meg helt tom. Ikke mer å gi, ikke noe ønske om å gjøre noe, bare sitte der å se minuttene, og timene gå. Det er hardt og det er vanskelig. Det er hele tiden forventninger til hvordan du skal være, oppføre deg og strekke til. Forventninger fra alle kanter samtidig. Man blir sittende med følelsen av å ikke strekke til på noe som helst plan, og i tillegg virker det som at alle andre rundt deg klarer det så godt. 

Jeg føler til tider at jeg er i en evig drakamp, mellom venner, familie, jobb og kjæreste. Og midt oppi alt dette skal du ha tid til deg selv? Hvordan klarer alle det så fint, også er det så fryktelig vanskelig for meg? Det er noe av det som gjør ting 10 ganger verre, følelsen av at alle andre får det til, bare ikke meg. Enkelte ganger skulle jeg ønske jeg var alene. Virkelig helt alene, ingen familie, ingen venner, ingen kjæreste. Ingen kjente som har forventninger til meg. Bare gjøre akkurat det som faller seg inn der og da, og ikke få noen konsekvenser. Andre ganger skulle jeg ønske jeg hadde flere rundt meg. Glemmer det jeg har og ønsker mer. 

Noen ganger er jeg utslitt. Da vet jeg at det ikke er lett for andre å forholde seg til meg, men jeg prøver mitt beste å kun la det gå utover meg selv. Men når man konstant har folk rundt seg som vil vite hvordan du har det, blir det et press. Jeg har det i bunn og grunn bra, og jeg vil ikke at andre skal vite om problemer som surrer oppi hodet mitt eller befinner seg i min hverdag. Man ønsker at de rundt deg skal se at du får til alt. Får til livet på alle stadier. At du lever opp til forventningene på alle plan. Er det ikke derfor vi kun legger ut det aller fineste bildet på Instagram, etter å ha brukt sikkert femten minutter på å finne en vinkel som får deg til å se best mulig ut? 

Størst av alt er kanskje presset fra meg selv. Jeg har alltid hatt skyhøye forventninger til meg selv, spesielt når det kommer til skole. Jeg var rett og slett bare nødt til å gjøre det bra, eller kanskje også best. En konstant underliggende konkurranse for å passe på at jeg ikke er dårligere enn noen andre. Det presset er som en støvsuger. Den suger ut all energi fra kroppen, for så fort jeg ikke presterer optimalt, kommer skuffelsen. Da kan jeg gå helt nedenunder på innsiden, men må allikevel klistre på et smil, for at ingen skal se hva jeg egentlig tenker og føler. 

Jeg kunne sikkert sittet å skrevet om dette i flere timer til. Bare sitte å la tankene fly og fingrene løpe over tastaturet. Dette innlegget var nok mest for meg selv. Bare for å få det ut, få sagt det en gang for alle. Selv om ting ser bra ut, selv om det kan se ut som at jeg har levd opp til alle forventninger, er det kun en fasade. Og alt for mange, inkludert meg selv, gjemmer seg bak denne fasaden. Hvis dere faktisk har tatt dere tid til å lese hele innlegget, så takker jeg dere. Kanskje dere har noen egne tanker rundt akkurat dette, eller kanskje til og med kjenner dere igjen?

Marthe

11.06.2016 kl.21:48

Kjenner meg veldig godt igjen! For noen år siden gikk jeg på en skikkelig smell og måtte slutte på skolen og flytte hjem igjen. 2 år tok det før jeg kom meg på bena igjen. Så du er ikke alene, lytt til kroppen, og lær deg å prioriter hva som er viktigst! Det er absolutt ingen som har det så jævlig bra hele tiden, men det vet du egentlig fra før, du må bare huske å si det til deg selv :)

Tina

11.06.2016 kl.22:01

Marthe: Tusen takk for svar. Godt å høre at du kom deg ut av det!:)

mariemoor

12.06.2016 kl.20:45

Du skriver veldig bra. Men det er veldig sånn for spesielt unge jenter i dag desverre.. vil bare si at du virker som en god jente som ikke trenger å prøve å bevise noe for andre, bare vær deg selv :)

Tina

13.06.2016 kl.06:09

mariemoor: tusen takk!! Setter veldig stor pris på å høre det!:)

Cecilie

13.06.2016 kl.23:36

<3
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits