Kylling m/Aioli 22.06.2016, kl. 11:00
Hellu i sommervarmen. Når det er ordentlig fint vær, sol og skikkelig varmt har jeg en tendens til å miste matlysten litt ekstra, så når det begynner å nærme seg middagstid står jeg alltid rett opp og ned uten noen ide om hva jeg kan lage. Her om dagen kom kjæresten med et forslag og resultatet ble himmelsk. Vi lagde baguetter med kylling og Aioli. Kjempeenkelt, fort gjort og helt nydelig smak. Alt du trenger er Kylling, Aioli, Baguetter, Salat og annet tilbehør etter ønske. Det er virkelig ikke noe hokus pokus, sett inn rundstykkene i ovnen. Kutt opp kylling og stek i små biter, bruk selvfølgelig litt krydder underveis i stekingen, vi brukte bare vanlig pepper og Himalaya salt. Når baguettene er ferdig kuttes de fint i to, legger på litt salat i bunn, deretter kylling og topper med Aioli. Et lite tips er å legge Aiolien i toppen av baguetten og ikke oppå kyllingen, da er det lettere å få det til å løsne fra kniven. Det var alt vi brukte. Lykke til!
⋅CHICKEN AIOLI SANDWICH⋅
♥
Henriette Celin
22.06.2016 kl.14:50
Tina
22.06.2016 kl.16:47
Henriette Celin
22.06.2016 kl.16:47