tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Kylling m/Aioli 22.06.2016, kl. 11:00

Hellu i sommervarmen. Når det er ordentlig fint vær, sol og skikkelig varmt har jeg en tendens til å miste matlysten litt ekstra, så når det begynner å nærme seg middagstid står jeg alltid rett opp og ned uten noen ide om hva jeg kan lage. Her om dagen kom kjæresten med et forslag og resultatet ble himmelsk. Vi lagde baguetter med kylling og Aioli. Kjempeenkelt, fort gjort og helt nydelig smak. Alt du trenger er Kylling, Aioli, Baguetter, Salat og annet tilbehør etter ønske. Det er virkelig ikke noe hokus pokus, sett inn rundstykkene i ovnen. Kutt opp kylling og stek i små biter, bruk selvfølgelig litt krydder underveis i stekingen, vi brukte bare vanlig pepper og Himalaya salt. Når baguettene er ferdig kuttes de fint i to, legger på litt salat i bunn, deretter kylling og topper med Aioli. Et lite tips er å legge Aiolien i toppen av baguetten og ikke oppå kyllingen, da er det lettere å få det til å løsne fra kniven. Det var alt vi brukte. Lykke til! 

Processed with VSCO with f2 preset

⋅CHICKEN AIOLI SANDWICH⋅

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset
 

Henriette Celin

22.06.2016 kl.14:50

Å, så digg! elsker både kylling og aioli. Spiste noe veldig godt i går da. Det var kylling burger med jalapeño saus :3

Tina

22.06.2016 kl.16:47

Henriette Celin: det hørtes også veldig godt ut! Men anbefaler å prøve denne!! Får vann i munnen bare av å tenke på den :)

Henriette Celin

22.06.2016 kl.16:47

SV: Det skal jeg gjøre :-D
Tina

♥Velkommen♥



Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥



Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits