tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Woke up like this 24.06.2016, kl. 18:44

Æææææ.... Denne natten har vært helt grusom. Jeg vet ikke om jeg har sovet noe i det hele tatt, har bare snudd på meg og hostet. I halv 5 tiden måtte jeg gå ut og legge meg på sofaen for ikke å vekke kjæresten som skulle tidlig på jobb. Det er utrolig hvor irriterende det er å hoste hele tiden, jeg merker kroppen min er helt død. Lite søvn og konstant hosting gjør meg helt ødelagt. Selv om jeg egentlig bare ville forbli i sengen resten av dagen og bare bli frisk har jeg gjort en god del ting jeg har hatt på planen en stund. Nå som jeg har fått hentet ut litt hostesaft, kjenner jeg litt forskjell. Håper jeg blir bedre så fort som mulig. 

Kjæresten jobber på en bil som skal være med i racing nede i Larvik i helgen. Så i kveld tar vi kjøreturen nedover mot Larvik hvor vi skal bo på en hytte og forhåpentligvis kose oss litt i kveld før den store løpsdagen i morgen. Kjæresten har jobbet lange dager i det siste og jeg merker jeg blir utrolig selskapssyk når jeg sitter hjemme. Jeg har heldigvis hatt mye å gjøre de siste dagene, men jeg gleder meg til å få litt skikkelig ferie sammen med han. Vi har ikke tenkt  oss til utlandet nå i sommer, men vi har allikevel noen store planer, så jeg gleder meg virkelig til ferien sammen. Nå skal jeg lage med litt Indisk Tikka Masala, og kose meg med det alene, heh.. det høres ut som et skikkelig patetisk og ensomt liv.. men sånn er det å være syk. Bedre å holde seg litt for seg selv og ikke smitte alle rundt seg. Ha en fin fredag alle! 

Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset 

lisarorvik

24.06.2016 kl.19:26

Så fin tegning, smash er så godt :)

Tina

26.06.2016 kl.16:29

lisarorvik: Takk, ja det er helt nydelig!
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits