tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

If you feel like crying 27.06.2016, kl. 18:54

Uæææ... Jeg er en person som er lettrørt det skal jeg innrømme, men denne filmen fikk selv kjæresten til å slippe løs en tåre. Fy fader for en nydelig film. Hvis dere ikke har hørt om den og bestemmer dere for å se traileren først så IKKE se hele, stopp litt før, for traileren røper litt. Filmen heter Miracles from Heaven, og handler om en liten jente som våkner en natt med veldige magesmerter. De aner ikke hva som gjør at hun har så vondt og heller ingen leger klarer å finne ut helt hva det er. Ved å oppsøke en spesialist finner de ut at hun lider av en sjelden fordøyelses sykdom. Mer vil jeg egentlig ikke si, for det beste er å oppleve filmen uten å ha sett eller hørt for mye på forhånd. 

Som at handlingen ikke er sterk nok i seg selv, er filmen basert på en sann historie. Jeg er som sagt en person som blir lett rørt, men at jeg skulle sitte å gråte med igjennom en hel film, no joke. Jeg gråt seriøst nesten gjennom hele filmen, det hadde jeg ikke trodd. Og selv kjæresten var blank i øynene de fleste gangene jeg tittet bort på han i løpet av filmen. Så med andre ord, hvis du føler for å bare slippe løs litt følelser og trenger å lette litt på trykket innvendig, sett på denne filmen så får du en grunn til å gråte. 

Henriette Celin

27.06.2016 kl.19:42

Den høres allerede trist ut, huff. Føler jeg må se en trist film på den rette dagen på en måte. Jeg liker ikke å se slike filmer så ofte, ettersom jeg også griner lett av sånt. Men er jo fint en gang i blant. Hvertfall om filmen er bra (:
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits