tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Når er det nok? 28.06.2016, kl. 17:48

Når er det man ikke lenger skal høre etter? Når er det man ikke lenger skal ta innover seg? Er det når man begynner å tro alt som blir sagt, er det ikke da litt for sent. Hvor langt kan ting gå, før det er for sent å snu, begynne på nytt, ta tak. Det er vanskelig å begynne på nytt når ikke begge parter er villig til å gi 100% slipp på alt det som har skjedd tidligere. Alt av små feil, blir plutselig så stort. Men er det ikke menneskelig å gjøre feil? Har man ikke alltid fått høre at man skal prøve, og hvis du feiler første gange så prøv igjen... og igjen og igjen til du greier det. Hva om man prøver, feiler og ikke får flere forsøk. Hvordan skal ting da bli bedre? Er det det man kaller å gi opp.. Når man ikke lengre er villig til å prøve flere ganger fordi sist gikk det dårlig?

Når du kommer til det punktet, hva gjør du da for å snu det? Jobber med deg selv, alene, sammen. Det er bare så fryktelig tungt å føle at man er alene om å ville endre ting på en skikkelig måte. Tungt å sitte med følelsen av at det bare er du som må endre alt det du gjør feil, selv når du vet at det blir gjort feil på begge sider. Tungt og alltid være den som gir seg i en krangel, fordi den andre er sterkere. Tungt å føle seg maktesløs når alt man vil er å få ting på skinner igjen. Gjør jeg virkelig så mye feil, gjør jeg virkelig så mye feil at alt det gode jeg gjør ikke blir lagt merke til? Hvordan er det egentlig mulig? Når er det egentlig nok?

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits