tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Take control 29.06.2016, kl. 11:38

Ny dag, nye muligheter. Det er på tide å begynne å ta kontroll over eget liv. Gjøre noe med det som ikke er bra, det man ikke er fornøyd med og gjøre hverdagen enda litt lysere. Ta trening for eksempel. Da jeg var ferdige med forsvaret var jeg klar for å komme ut og få skikkelig rutiner på mat og trening igjen. Jeg har enda ikke kommet meg på et treningssenter eller begynt skikkelig på matfronten. Det er så lite som egentlig skal til, men det å begynne er virkelig vanskelig. Et lite hinder kan gjøre så du detter av, sånn som forrige uke. Jeg var klar for å begynne for fult mandagen som var, men så ble jeg syk over helgen, og fant ut at hvis jeg begynner halvveis kommer det ikke til å bli noe bra så jeg drøyer det heller til neste uke. Men hvorfor er det egentlig sånn at man er nødt til å begynne en mandag? Ny uke ny start?

Jeg er nødt til å bli flinkere til å presse meg selv i gang, ikke bare på treningen men generelt. Sånn som i dag, jeg var våken klokken ni, og jeg sitter enda på sofaen, har ikke kommet meg ut av pysjen en gang. Hvis jeg vil ha noen endring, er jeg nødt til å begynne med meg selv. Jeg sier ikke at man ikke skal ta seg tid til å slappe av sånn som jeg har gjort i dag, for avslapping trengs en gang i blant. Men igjen, jeg kan ikke forvente å se noen forskjell på noen punkter om ikke jeg begynner å gjøre noen endringer i rutinene. Hva gjør dere for å komme skikkelig i gang om morgenene, og få ting gjort? 

 Processed with VSCO with f2 preset

Peonpiken

29.06.2016 kl.12:04

Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i hva du beskriver.. Men jeg har hørt at man ikke skal starte på en mandag, prøv heller å ta det på tirsdag eller onsdag! Uansett om det er trening, røyking, søtsaker eller hva.

Jeg pleier forresten å gå inn i meg selv og fortelle meg hvor lat jeg er, at nå må jeg bare få ting gjort, så kan jeg heller slappe av med en serie når jeg er ferdig :)

Tina

01.07.2016 kl.14:17

Peonpiken: Et godt tips, tusen takk! :)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits