tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

todays inspo - Linn Löwes 15.07.2016, kl. 11:06

Hellu, i dag har jeg fri og den eneste tingen jeg har på planen er å få til en skikkelig treningsøkt. Jeg liker veldig godt å trene, men noe jeg liker kanskje enda bedre er å sitte å finne treningsinspo. Hvis jeg finner en instagramkonto med trenings inspirasjon kan jeg bli sittende og bla nedover i lang lang tid. Jeg regner med at jeg ikke er alene om det, så jeg tenke å dele en av de instagramkontoene jeg liker utrolig godt! 

Linn Löwes. Svenske 28 år gamle Linn er virkelig en inspirasjon. Den enkleste måte å beskrive henne på er å bruke hennes egne ord. Hun er 28, men føler seg 26, ettersom 2 år av hennes liv gikk til å bekjempe kreft. Hun likte godt å trene lenge før hun ble rammet av sykdommen, men det var ikke før etter hun ble syk at hun virkelig forstod hvor viktig det var å ta vare på kroppen sin og ha en sunn livsstil. Hun har gått fra å være en tynn jente som spiste lite for å se bra ut, til å bli en sterk, sunn jente som lærer seg å elske og sette pris på livet igjen. 

    

    

Det er virkelig utrolig å se på forandringen hun har gått igjennom, for det er akkurat som hun selv sier. Før var hun tynn og trodde selv at hun var på sitt beste. Men sånn som hun er og føler seg nå, kan hun ikke fatte hva hun tenkte på når hun ser tilbake til tiden før sykdommen. Jeg kan sitte å bla i lange tider nedover Instagram kontoen hennes bare for å lete etter inspirasjon. Hun er rett og slett super lekker spør du meg, hun har markerte armer uten at det er maskulint, hun har en veltrent mage, og en rumpe som er helt utsøkt. #Fitnessgoals hehe!! 

    

    

Jeg elsker variasjon når jeg trener, og det er ingen tvil om at det er viktig hvis du skal holde motivasjonen oppe. Om du hver eneste uke kommer opp på treningsstudio og gjør de samme øvelsene uke etter uke vil man kanskje gå litt lei. Om man heller klarer å finne flere forskjellige øvelser som går på samme muskelgruppe kan man variere og det vil bli mye morsommere å dra på trening, synes i alle fall jeg. Det er en av grunnen til at jeg kan sitte å bla i evigheter på Instagram kontoer som Linn Löwes sine, hun legger ut masse videoer av øvelser, så det er ofte nye øvelser for meg å prøve, til jeg finner noen jeg liker godt og som passer bra til meg. 

Dere finner den nyoppstartede bloggen hennes HER, Instagram (@linnlowes) og Youtube

Har dere noen personer som inspirerer dere når det kommer til trening?

lisarorvik

15.07.2016 kl.11:23

Takk for tipset, kjempe fine inspirasjons bilder :)

Tina

15.07.2016 kl.13:10

lisarorvik: :)

Henriette Celin

15.07.2016 kl.11:38

For en inspirasjon, wow!

Kos deg med treningen ^^

Tina

15.07.2016 kl.13:10

Henriette Celin: Takk, ble en hard økt! Brukte arm-økten til Linn Löwes, knallbra!!:)

Henriette Celin

15.07.2016 kl.15:03

SV: Så gøy da :-D

Cecilie

16.07.2016 kl.00:03

God inspirasjon hun der ja! Goals!<3
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits