tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

5 plasser jeg vil reise 08.08.2016, kl. 22:12

(Dette innlegget skulle blitt postet i dag tidlig, men noe feil skjedde. Så dere får det nå) 

God morgen, i dag ville rett og slett ikke kroppen min våkne før tredje alarmen jeg hadde satt på mobilen. Da jeg først klarte å krabbe meg opp fra senga og tittet ut av vinduet var det jo nesten storm. Da fikk jeg ikke akkurat mer lyst til å stå opp for å si det sånn. Men så skal jeg på jobb, så da hadde jeg ikke noe valg. Nå som regnet pisker mot ruta og vinden uler utenfor vinduet kan jeg ikke annet enn å drømme meg bort til et annet land. Her er noen av de plassene jeg virkelig har lyst til å besøke. 


⋅ TOPP 5 DESTINASJONER ⋅

Cuba

  

Første plassen jeg virkelig har lyst til å reise til er Cuba. De har en unik kultur og jeg vil reise dit før de blir moderne, for om du reiser dit nå kan man få følelsen av at man er der på 60-tallet. Gamle biler, musikken, sigaren... det virker som noe helt nytt for meg og det vil jeg gjerne oppleve. Det er en plass med utrolig mye historie som i motsetning til andre plasser fortsatt synes. 

 

Australia

  

Hvem har vel ikke lyst til å reise til Australia og oppleve dyrelivet, varmen og byene der nede? Det er også en destinasjon som står veldig høyt på listen over plasser jeg vil reise. Veldig mange som har vært der, ender opp med det som favoritt plass av alle plasser de har vært. Det hadde vært utrolig morsomt og sett på litt kenguruer og ikke minst dykket ved Great Barrier Reef. 

 

Afrika

  

Det er vel ikke noe spesielt land i Afrika jeg ser for meg å ville til, bare generelt Afrika. Barndomsdrømmen er å dra på safari, se alle de ville dyrene og kanskje også være så heldig å få holde en løveunge. Afrika har også en helt annerledes kultur enn vår egen, og sånne ting interesserer meg. Det hadde vært morsomt å oppleve en typisk afrikansk stamme kveld. Se om det er slik man ser på film, med ål, musikk, ansiktsmaling og dans.

 

Hawaii 

  

Aloha, jeg vil også gjerne dra og besøke plassen jeg hadde som bakgrunn på den gamle stasjonære windows dataen jeg hadde i barndommen. Det ser helt nydelig ut der. Jeg vil også veldig gjerne få oppleve lokalbefolkningen og se om alt man har sett på filmer stemmer om holdningene deres. Og det er selvfølgelig en drøm og få oppleve hula-hula skjørt og kokosnøtt-bh..hehe!! 

 

Japan

  

I likhet med noen av de andre destinasjonene jeg ønsker å dra til er Japan noe helt annet enn Norge. Jeg har sett så ufattelig mange fine og eksotiske bilder derifra. Man kan virkelig få sett det aller meste om man besøker Japan. Storartet kultur, noe helt annerledes enn hva du får i Norge. De syke game showene, og folkemassene i gatene. Det hadde vært en drøm og traske gatelangs i storbyen når det er mørkt ute og lys fra alle gatehjørner. 


Hvor vil dere reise? 

Henriette Celin

08.08.2016 kl.22:24

Åå, Japan virker så spennende. Er mye jeg vil se og oppleve der ^^

Og Australia vil jeg gjerne til også (:

Tina

08.08.2016 kl.23:38

Henriette Celin: Ja, ikke lett å velge en!! :)

Cecilie Berg-Pettersen

08.08.2016 kl.22:30

Jeg vil jo egentlig til alle disse stedene jeg og! Men på toppen har vi vel Hawaii og Afrika :) Ha en fin kveld snuppa <3

Tina

08.08.2016 kl.23:39

Cecilie Berg: Jaa!!<3

Kathrine Skaug

08.08.2016 kl.23:25

Heerlige plasser! Jeg vil blant annet til Australia, Bahamas, Island, Hawaii og Sør-Afrika :)

Tina

08.08.2016 kl.23:39

Kathrine Skaug: Mange fine plasser!! vi får reise mens vi er unge!:)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits