tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Fadderuke!!! 19.08.2016, kl. 15:15

For dere som lurer, ja jeg lever fortsatt. Har blitt fryktelig lite skriving her denne uken, rett og slett ingenting. Dagene har gått i ett, jeg har vært på skolen fått en hel del masse ny informasjon, kommet hjem kastet i meg mat, sovet hvis det har vært tid, tilbake til byen og en eller annen form for fest. I dag er det heldigvis siste dagen av fadderuka. Ja, det har vært veldig morsomt. Jeg har møtt masse nye mennesker, og jeg har kommet i klasse med en gjeng jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt med. Men jeg sier allikevel at det heldigvis er siste dag, for herregud så sliten jeg er. Det blir lite søvn, masse nye inntrykk og i tillegg opplegg til langt på kveld, noe kroppen min ikke er laget for..hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

For dere som kanskje ikke er kjent med hva fadderuke er, så er det rett og slett et sosialt opplegg man har på universiteter og høgskoler i begynnelsen av første semester. Da blir førsteklassinger (som jeg var i år) delt inn i grupper og får faddere fra 2. og 3. klasse som skal følge oss en hel uke, gjennom masse morro. Det er først og fremst en sosial greie hvor man har muligheten til å bli kjent med de du skal gå i klasse med i løpet av studietiden, og det er derfor lagt opp til masse morro en hel uke. Det er også fest på kveldstid, noe som da gjør deg rimelig sliten når du skal tidlig opp dagen etter. Men selv om man ikke er personen til å feste anbefales det å være med på fadderuken, om man så unngår å drikke alkohol. Det er nemlig denne tiden du blir en del av fellesskapet og blir godt kjent med dine fremtidige venner. Jeg vet masse om de som har vært med på fadderuka fra klassen min, men nesten ingenting om de som ikke har vært med. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Som sagt er det heldigvis siste dagen i dag. Jeg kommer ikke til å bli hele natten i kveld siden jeg skal tidlig opp på jobb i morgen, noe som kanskje er like greit for jeg er ganske sliten etter en uke med x-antall timer søvn hver natt..heh! 

Noen andre som har hatt fadderuke denne uken?

Janne

19.08.2016 kl.15:56

høres gøy ut med fadderuke, aldri vært med på det før:)

Tina

20.08.2016 kl.17:21

Janne: Det er veldig gøy, og veldig bra opplegg for å bli kjent med mennesker fort!:) Men også slitsomt hehe!

Kathrine Skaug

19.08.2016 kl.16:26

Så gøy med fadderuke :D

Tina

20.08.2016 kl.17:21

Kathrine Skaug: Jaa :D

Søtmonsen :))

19.08.2016 kl.17:19

Så koselig da ^^ Er det i Oslo du skal gå skole? :)

Skal starte på mandag på Kjeller :) Så da blir det nok da :D

Tina

20.08.2016 kl.17:22

Søtmonsen ): Jepp, jeg går på Lovisenberg!! Da får du glede deg og være med på så mye du orker, utrolig bra opplegg sånn sosialt sett! :D

Cecilie Berg-Pettersen

19.08.2016 kl.19:28

Så gøy du har kost deg! Men skjønner at du er ganske sliten nå ja :P Så fine bilder av deg<3

Tina

20.08.2016 kl.17:22

Cecilie Berg: Tusen takk snupp!<3
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits