tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Utbrent 25.08.2016, kl. 22:59

.......... Jeg beklager på forhånd. Hvis du er i godt humør så hopp over dette innlegget for nå kommer det litt negativitet fra meg. Jeg eeeeer så sliten. Hvordan har det seg at humør og følelser kan snu på sekundet? Jeg hadde en alle tiders dag i går, jeg var overlykkelig etter å ha funnet en kilde som gjør det lettere for meg i et av fagene på skolen. Starten på dagen i dag var også kjempebra. Jeg hadde god tid før skolen begynte og fikk tid til en kaffe med en i klassen før vi tok bussen opp til skolen. Også når kvelden kommer og jeg virkelig lander for dagen er jeg utbrent. 

I kveld har jeg stort sett sittet for meg selv. Jeg har vært opptatt så jeg har hatt en grunn for det, men det føles allikevel feil. Farmor og farfar er på besøk og det jeg har gjort mens de har vært her er å lese, studere og skrive notater. Også kommer dagen i dag, hvor jeg bare vil sitte alene for ikke å la humøret og tankene mine gå utover noen andre. Jeg fikk tid til å lage kort til bror og Anne-Mette som skal gifte seg på lørdag. Men ingen bruker vel egentlig 4 timer på å lage ett kort? 

I morgen dra vi tidlig til Arendal, lørdag er det bryllup, bror skal gifte seg, hvordan kan jeg sitte å ha en dårlig dag i forkant av noe så koselig og stort. Jeg gleder meg masse til å komme meg bort, få et avbrekk, men jeg klarer ikke å legge vekk tanken om at jeg blant annet har flere kapitler jeg burde ha lest før mandag. Akkurat i dag når jeg ikke til. Jeg er hos mamma og pappa og lager kort til bryllupet til broren min. Farmor og farfar som bor kjempelangt unna er på besøk, og alt jeg gjør er å sitte for meg selv. 

Det verste er kanskje alle spørsmålene hele tiden, for jeg oppfatter det som mas, selv om jeg vet det bare er ment som hjelp. I kveld har jeg ikke vært en lett person å være rundt. Det er kanskje også derfor jeg ikke sover ved siden av kjæresten i dag, som egentlig var planen. Men hvem har vel ikke sånne dager? Det er vel normalt? Det er bare så fryktelig vanskelig å forstå hvordan det kan komme etter en ellers veldig bra uke! 

Sånn, som sagt ble dette et innlegg fylt av negative tanker. Grunnen til at jeg skriver det her er rett og slett bare fordi, noen ganger er det lettere å skrive ned tanker og sende dem av vekk, enn å beholde de inne i hodet. Håper de av dere som valgte å bli for å lese, ikke blir påvirket av humøret mitt, men kanskje det hjelper dere hvis dere noen gang føler ting ikke går deres vei, og kanskje dere også føler det er bare dere det skjer. Vel dere er ikke alene, og jeg tviler på at jeg er det heller. Med det sier jeg god natt, og håper jeg våkner i morgen super gira på å komme meg til Arendal! 

 

God natt<3

Den Rutete Skjorta

26.08.2016 kl.06:08

Jeg kjenner meg veldig godt igjen. Har akkurat begynt på skolen selv, og tror alt som skjer iløpet av dagen der, og alt som skal leses og sjekkes på fronter tar mye energi, til man kommer ordentlig inn i det.

Derfor tror jeg det er viktig med pauser, og litt pusterom innimellom.

Kos deg, og nyt turen til Arendal :)

Tina

26.08.2016 kl.08:38

Den Rutete Skjorta: Tuusen takk!! Blir utrolig godt med et pusterom!:) Ha en fin helg!

Cecilie Berg-Pettersen

26.08.2016 kl.14:22

Im here girl<3 Vet akkurat hva du mener! Imorgen blir det bedre! Kos deg i bryllup <3

Tina

26.08.2016 kl.22:52

Cecilie Berg: takk snuppa!<3
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits