tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Hello September 01.09.2016, kl. 20:12

Det er helt utrolig at det er September allerede. Alt har gått så utrolig fort, sommerferien fløy forbi, og så kom skolestart som jeg føler jeg allerede er godt i gang med. Jeg kjenner at vi begynner å nærme oss høsten allerede, flere av morgenene når jeg har gått til bussen har det vært såpass kaldt at jeg har begynt å ta i bruk skjerfet mitt igjen. De som kjenner meg godt vet at jeg er utrolig glad i å bruke skjerf og jeg er vel ikke alene. Selvom det er kaldt er det utrolig koselig å kunne varme seg på store skjerf.

Selv om det blir kaldere og mørkere gleder jeg meg til en ny årstid. Det er så utrolig fint ute når høsten kommer med alle sine sterke farger og endrer naturen til et nydelig bilde uansett hvor man ser. Deilig å komme seg inn etter å ha gått ute i kulden, tulle seg inn i ett pledd, med en kopp med noe varmt i. I morgen har jeg fri, eller studiedag som de kaller det, og som det virkelig egentlig er. Jeg skal ikke inn på skolen i morgen, men bruke tiden hjemme til å lese og komme hente meg inn etter forsinkelsene etter bryllups helgen, så det blir veldig bra. Nå skal jeg nyte denne kvelden med kjæresten, og kanskje lage oss noe godt til kvelds. Ha en fin kveld alle sammen! 

Hva liker dere best med høsten? 
 

lisarorvik

01.09.2016 kl.20:30

Tiden går så forr, nydelig bilde :) (Har forresten en giveaway konkurranse på min blogg nå, der du kan vinne finne premier. Bli gjerne med)

Tina

04.09.2016 kl.11:06

lisarorvik: Skal ta en titt! :D

Henriette Celin

01.09.2016 kl.23:59

Elsker det å sitte inne under et pledd med kakao eller te på kalde høstkvelder, eller å gå turer i den fine høst naturen ^^

Tina

04.09.2016 kl.11:06

Henriette Celin: Ja, det er herlig!:)
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits