tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

This weekend 03.09.2016, kl. 22:12

Vi nærmer oss allerede slutten av helgen, herregud som tiden flyr. I tillegg til all lesingen, har jeg gjort mye hyggelig denne helgen. Fredagen ble jeg ferdig med et nytt tema på sykepleierpluss, som er en nettressurs i forbindelse med Anatomi og fysiologi faget jeg har på skolen. Fredagen hadde jeg fri, eller "studiedag" som det så fint heter. Den gikk til lesing, trening og en utrolig hyggelig tur på besøk hos en venninne som for tiden ligger på sykehus. Det er 2. gang jeg og en annen venninne er på besøk der og fremgangen er helt utrolig. For litt over 3 måneder siden fikk ho slag, første gangen vi var og besøkte var det utrolig få ord som var gjenkjennelige, og hun hadde nesten ingen bevegelighet i høyre arm og ben. I går hadde vi en skikkelig samtale og vi gikk tur rundt på området, helt utrolig. Denne jenta er utrolig sterk, og har en viljestyrke av jern, det bøyer jeg meg for. Vi gikk blant annet til en karpe dam som er på området, de er så utrolig fargerike og fine de karpe fiskene. Det ble en kjempe hyggelig dag.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Senere den dagen dro jeg og mamma ut og spiste sammen, det var lenge siden vi hadde vært ute og spist bare oss to, så det var utrolig koselig. Vi spiste på en asiatisk restaurant, mamma tok en kylling rett, mens jeg tok stekt ris med reker og egg. Begge deler smakte helt nydelig, får nesten vann i munnen bare av å tenke på smaken nå. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

I tillegg til dette fikk jeg bakt rundstykker, slappet av og kost meg med Thor så fort han var ferdig på jobb. Vi planla egentlig å dra på kino i går, men begge to sovnet på sofaen så det ble ikke noe av. Dagen i dag har gått til jobb, og siden vi begge fortsatt er våkne drar vi på kino nå. Kos dere og nyt helgen videre! 

Hva har dere gjort i helgen?

Simona Juseviciute

03.09.2016 kl.22:59

herlige bilder, kos deg :)

Tina

04.09.2016 kl.11:06

Simona Juseviciute: Tusen takk!:)

Henriette Celin

03.09.2016 kl.23:10

Så koselig at du fikk tid med hun venninnen på sykehuset, og at hun var oppegående nok til å bli med en tur ut (:

Et flott vann!

Herlig å gå ut å spise også ^^

Kos dere på kino :-D

Jeg har slappet av og øvd nynorsk for det meste. Utenom det har jeg blogget ;-P

Tina

04.09.2016 kl.10:54

Henriette Celin: Tusen takk, ja var veldig hyggelig! haha, skole på deg også i helgene ja! Koselig å få litt ekstra tid til blogging :D

Henriette Celin

04.09.2016 kl.11:36

SV: Ja, og i hverdagen for såvidt. Men øver så mye jeg kan. Ikke sant ;-D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits