tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Middag med jentene i klassen 09.09.2016, kl. 17:14

God morgen alle sammen, da var det slutt på sommerværet. De siste dagene har vært helt nydelig, men i dag våknet jeg til overskyet og regn. Det skal sies at jeg synes det er litt deilig også, for da kan jeg kose meg inne og lese uten å tenke på at jeg burde vært ute og nyte været. I går var nesten alle jentene fra klassen ute å spiste på Olivia, Aker brygge! Vi sluttet relativt tidlig, så tok oss turen ned til Olivia og spiste middag og pratet. Det var utrolig koselig å bli enda litt bedre kjent med den herlige gjengen. Gleder meg til flere slike samlinger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Litt dårlig bilde på grunn av lyset, men det er vanskelig å se før bildet allerede er tatt, når det er servitøren som er fotograf..hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Det er vanskelig å variere når Carbonaraen på Olivia er så utrolig god!!

 

Har dere spist på Olivia før? Hva pleier dere å bestille? 
 

Henriette Celin

09.09.2016 kl.17:28

Koselig å samles slik ja, og så veldig godt ut det du spiste også :-D

Tina

11.09.2016 kl.21:45

Henriette Celin: Var veldig koselig! :D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits