tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

i feel like i'm gonna explode 13.09.2016, kl. 10:43

God morgen, eller formiddag er det vel egentlig nå. Heldigvis starter vi litt senere på skolen i dag enn hva vi vanligvis gjør. Dagen i går har jeg virkelig blandede følelser rundt. Jeg våknet opp med dødsvondt i hodet og på nippet til kvalm, jeg fikk i meg litt frokost og en Paracet og tenkte at det ville gå over og at jeg sikkert bare var nervøs siden det var første dagen min på ny jobb. Jepp, opplæringsdag på den nye jobben min! Jeg har fått helgestilling på Nesoddtunet, som er et sykehjem her på Nesodden. Det er absolutt en jobb jeg vil ha stor nytte av med tanke på studiene, her får jeg prøvd mye av det vi leser om på skolen i praksis. Jeg fikk en rolig start, noe som passet meg bra siden jeg ikke var helt i form, det var ikke så fryktelig mye å gjøre den første dagen, men jeg var med rundt og observerte. Det blir spennende å begynne for fullt og virkelig jobbe der. 

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Så fort jeg var ferdig på jobben og var på vei hjem, kom hodepinen for fullt tilbake. Så da jeg kom hjem var det rett i seng, sov i rundt 2 timer, før jeg stod opp og tok meg litt middag. Deretter la jeg meg på sofaen og sov i ca 1,5 time til. Pinte meg igjennom ungkaren, for jeg hadde tross alt ikke gjort noe annet enn å sove så jeg ville veldig gjerne få sett det ene programmet jeg skulle se den kvelden..hehe. Så fort det var ferdig var det rett i seng igjen. Så der har dere grunnen til at det ikke ble noe innlegg i går. Det var mild migrene, og den er med meg i dag også, men ikke like kraftig som det var i går. Får håper jeg klarer meg igjennom dagen. Håper alle for en fin tirsdag! 

Cecilie Berg-Pettersen

13.09.2016 kl.11:47

Gratulerer med ny jobb snuppa<3 Håper dagen blir bedre, og at hodet blir bra! Stå på flinka! <3

Tina

13.09.2016 kl.17:06

Cecilie Berg-Pettersen: tusen takk<3 litt bedre i dag, men fortsatt litt underliggende!! Ha en fin dag selv snupp<3

Henriette Celin

13.09.2016 kl.12:36

Uff, migrene virker virkelig ikke kjekt. Bra det er litt bedre i dag (:

Spennende med den nye jobben ^^

Tina

13.09.2016 kl.17:07

Henriette Celin: det er det absolutt ikke :p ja, blir bra å komme skikkelig igang!:)

Kathleen

13.09.2016 kl.23:53

Håper det ble mye bedre i dag <3 Gratulerer også med ny jobb :D

Tina

14.09.2016 kl.14:59

Kathleen: Definitivt bedre i dag i alle fall, tusen takk!<3
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits