tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Life 20.09.2016, kl. 19:52

Hvorfor er det sånn at det å ikke vite er verst av alt, selvom man er usikker er det ikke dermed sagt at ting ikke kan bli akkurat som det var.. Akkurat som det er i begynnelsen, hvor alt er en dans på røde roser. Hvor gikk det feil, hva får man til å begynne å tvile, hva endrer følelsene så dramatisk? Livet. Det er noe jeg pleier å si til meg selv innimellom, hvis ting er hardt og virkelig ikke går min vei, så er det life. Mange av dere har vel hørt uttrykket "When life hit´s you" vel, "livet" er den norske forenkede versjonen av det. 

Ting er så bra når man står på og ikke kjenner etter så fryktelig mye hele tiden. Men så fort du får tid for deg selv til bare å sitte ned og la tankene ramle inn, forsvinner smilet og blikket blir tomt. Man kjenner etter på alle følelsene som velter over en, tomt.. Ett eller annet føles litt tomt innimellom. Jeg vet ikke om det er sånn at vi noen sinne skal være fullkomne eller om vi alltid kommer til å ha et lite hjørne inni oss som alltid vil være tom, ingenting er bra nok til å fylle det. 

Hvor lenge skal det gå før man løser opp i alt man har hengende over seg? Hvor lang tid skal det gå før man har fått tenkt nok for seg selv, og vil begynne å tenke sammen.. Løse, sammen. Hvor mange ganger skal man være nødt til å løse opp i ting. Tar det aldri slutt? Fortsetter man i samme karusell igjen og igjen, eller kan man klare å bryte mønsteret og få til en virkelig endring. Det er mye som skal gjøres men vi har jo alle forutsettninger. Vi er unge, vi kan få til hva vi vil, hvis vi virkelig vil. Men når vet man om man egentlig vil 100%, det er så grusomt å ikke vite. Det å ikke vite er verst av alt. 

Og der fikk dere et lite innblikk i mitt mood i dag, føler meg litt som en utbrent flamme.. Hjelper det da å helle bensin på bålet? Ha en god kveld alle sammen. 

Henriette Celin

21.09.2016 kl.00:07

Uff, er ikke kjekt å ikke vite. Vi mennesker har jo alltid grublet på hva som skjer etter døden for eksempel. Det gnager og tærer på å ikke vite. Å ikke ha helt kontroll, og ikke ha noen fasit svar. Men livet bør jo ikke være helt planlagt og forutsigbart heller (:

Tina

23.09.2016 kl.16:53

Henriette Celin: Du har helt rett i at det ikke skal være forutsigbart det er det hadde vært utrolig kjedelig. Men enkelte ting skal man ikke trenge å være i tvil om, og det var vel de tingen jeg tenkte på her:) Ha en fin dag :D

♥ Oda Malen ♥

21.09.2016 kl.13:06

<3 <3

Tina

23.09.2016 kl.16:53

Oda Malen ?: :)<3

Henriette Celin

23.09.2016 kl.16:55

SV Ja, ikke sant (:

Nei, det har du rett i og ^^

Ha en fin dag du også :-D

Tina

23.09.2016 kl.16:56

Henriette Celin: Tusen takk! :D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits