tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

You're not you 21.09.2016, kl. 22:04

Og da begynner denne dagen å nærme seg slutten også. Jeg begynner å tvile på om det faktisk er 24 timer i døgnet, dagene går så fort at man rekker ikke en gang halvparten av det man skulle ha gjort. Siden jeg er inne i en liten periode hvor jeg må jobbe for å være ekstra glad hver dag, tenkte jeg det passet godt å komme med en filmanmeldelse hvor man virkelig får en grunn til å la tårene trille. 

 

You're not you

Jeg har sett denne filmen en gang tidligere, men det begynner å bli veldig veldig lenge siden. Jeg husker hvordan den rørte meg, og nå for bare noen dager siden fikk jeg lyst til å se den igjen. Det endte jo selvfølgelig også denne gangen opp med i hovne øyne og rennende nese. Det er virkelig en skikkelig grinefilm. Kort handling uten å røpe for mye; Den handler om en dame som i en alder av 35 (om jeg ikke husker feil) blir rammet av sykdommen ALS, som er en sykdom som angriper nervesystemet og litt etter litt tar fra deg evnen til å gjøre alt selv. Det verste med denne sykdommen er at det ikke finnes en kur. Hun blir med tiden avhengig av en som kan hjelpe henne hjemme mens mannen er på jobb om dagen, men hun føler seg veldig som en pasient og ønsker å få en ny til å hjelpe henne og begynner å intervjue. En av de som møter opp er unge Bec, som ikke lykkes i livet for tiden og tar denne jobben får å prøve å noe hun kan passe til. Forholdet de bygger opp, og utfordringene de møter på veien er spektakulære. 

Jeg kunne snakket om denne filmen veldig lenge merker jeg, så i fare for å røpe alt for mye avslutter jeg med å si at denne MÅ dere bare se, gir en perspektiv på livet. Alle ting vi tar for gitt som å kunne spise selv. 

 

Noen som har sett filmen?

Henriette Celin

21.09.2016 kl.22:13

Så trist men fin den hørtes ut. Nei, men fikk lyst nå (:

Tina

23.09.2016 kl.16:54

Henriette Celin: Du burde virkelig se den!! Kjempefin!! :D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits