tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Helgens festligheter 26.09.2016, kl. 07:40

God morgen alle. Da var mandagen her og jeg er klar for en ny uke,vanligvis kan jeg finne på å tenke "å, i morgen er det mandag og ny uke, den kommer til å bli lang" uavhengig av hvor fornøyd jeg er med studiet jeg tar, men i dag hadde jeg ikke den tanken, for uken kan umulig bli lang. Sånn som dagene flyr, tror jeg det er lenge til ukene begynner å bli lange igjen, spesielt nå som det begynner å nærme seg eksamenstiden. Jeg vet det ikke har vært mye lyd i fra meg i det siste, men jeg har jobbet ganske hardt med skole for å få muligheten til å være med på en fest hos beste venninnen min på lørdagen.

Lørdagen dro vi altså inn til byen for å se igjen folk og kose oss med litt bobler i glasset. Det var utrolig koselig, da kom to av kompisene våre hjem fra både Trondheim og Ålesund og den lille gjengen ble samlet igjen. Til tross for at det var veldig hyggelig var det flere av oss som var slitne etter mye jobbing i ukedagene. Det endte opp med at halvparten dro ut, mens kjæresten, meg, Cecilie og Karl ble igjen i leiligheten og sovnet på sofaen alle fire..haha! Partypeople!!

Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with b1 preset

 

I går gjorde jeg ikke så veldig mye, jeg var ikke noe dårlig etter lørdagens festligheter, bare utrolig sliten. Så hadde noen få powernaps i løpet av dagen. Utenom det satt jeg bare å leste anatomi og fysiologi, og tok en times gåtur på kvelden med en venninne for å få litt frisk luft og et avbrekk fra lesingen. 

Henriette Celin

26.09.2016 kl.08:19

Flink som har stått på med skole da, for å være med i en bursdag. Hørtes veldig kjekt ut, selv om dere fire sovnet i stedet for å dra ut. Men av og til er det det beste, hehe ;-P

Tina

27.09.2016 kl.18:08

Henriette Celin: Det var bare en fest, ikke noe bursdag, men ja tusen takk! Må til innimellom :D

Cecilie Berg-Pettersen

27.09.2016 kl.19:07

Var så utrolig koselig å ha deg der! Fin du er <3
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits