tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Mye på programmet 05.10.2016, kl. 10:21

God formiddag! I dag har jeg mye på programmet. Nå sitter jeg på båten inn til Oslo hvor jeg skal møte en Cecilie. Vi skal sammen dra og få en touch up på begge tatoveringen våre. Begge tok de tidligere i vår, og nå er det på tide og få gått over noen partier en gang til. Etter det er det rett på skolen for å være i ferdighetssenteret, noe som alltid er like gøy. Denne gangen blir det både spennende og utfordrende, da vi skal lære om å sette kateter.. Jeg er ikke hjemme før litt sent i ettermiddag/kveld så spørs hva jeg får tid til da, men om kjæresten ikke skal jobbe er det mulig vi tar oss en kinotur, ettersom at det tross alt er den store kinodagen i dag!

I går fikk jeg litt ekstra god tid til båten, så jeg tok meg turen innom starbucks, og kjøpte meg noe å kose meg med i solen, mens jeg ventet på båten. Det er sånne småting som gjør dagen betraktelig bedre. 


 Ha en fin lille-lørdag alle sammen! 

Vilde

06.10.2016 kl.02:01

så utrolig herlig :D

Tina

06.10.2016 kl.13:46

Vilde: :D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits