tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

TV-program jeg vill vært med på hvis det ikke hadde blitt filmet 08.10.2016, kl. 08:00

God morgen. I går kom jeg over et morsomt innlegg og jeg fikk lyst til å skrive et lignende. Jeg elsker å se på forskjellige programmer, om enkelte ganger skulle man gjerne ønske man fikk muligheten til å være med, men kanskje uten at det ble filmet. Om man kunne vært med på opplevelsen, men sluppet å være synlig for alle, er det en del serier jeg gjerne vill vært med på for morro skyld. 

Farmen - Hvor koselig virker det ikke å våkne opp på en går, leve i "gamledager" ikke være avhengig av all teknologi og alle masse produserte produkter vi har. Jeg er ekstremt avhengig av mobilen min blant annet, så det hadde sikkert vært en utfordring, men definitiv noe jeg hadde hatt godt av. Jeg drar også sjeldent ut på sosiale arrangementer uten å sminke meg, så det også hadde vært deilig å ikke tenke på. I tillegg virker det superkoselig å holde på og styre med dyrene på gården. Da jeg var liten var jeg fast bestemt på at jeg skulle flytt på en gård da jeg ble stor, så det er vel noe i Farmen som gjør at jeg hadde fått en smakebit på hvordan det livet hadde vært. 

The biggest looser - Haha, ja, jeg kunne faktisk tenke meg noen uker i et varmt land med fokus på trening, og riktig kosthold hele oppholdet. Jeg har ikke direkte bruk for det, og er definitivt ikke i kategorien the biggest looser, men hele opplegget høres ut som en veldig bra opplevelse. 

Robinson - Det er noe jeg har sagt i alle år at jeg gjerne ville vært med på, men alle som kjenner meg godt vet hvor redd jeg er for små kryp, spesielt edderkopper, så hadde dette blitt filmet hadde jeg sikkert sett ut som den pysen. Allikevel ser det ut som en veldig morsom og ikke minst krevende opplevelse, hvor du blir nødt til å presse kroppen din til det ytterste til tider. 

71 grader nord - Det ser jo helt fantastisk ut, assa herregud for en opplevelse det må være. Så mye fin natur, og så mange forskjellige måter og komme seg frem, man må virkelig være allsidig og åpen for det aller meste. Det som skiller dette fra de fleste andre programmene er alle de spektakulære naturopplevelsene man blir sittende igjen med. Jeg føler i tillegg jeg har sett alt for lite av det nydelige landet vi bor i, og dette hadde derfor vært en bra måte å oppleve forskjellige deler av landet på. 

Luksusfellen - Jeg går definitivt ikke som en av de som har økonomiske problemer. Jeg har stort sett vært flink til å holde orden og struktur, men allikevel tror jeg det hadde vært interessant å lære enda litt mer om hvordan man kan bli flinkere på å styre forbruket, så man kan klare å spare enda litt mer. Det er alltid greit å være flink i løpet av skoleåret så man blir sittende igjen med nok til å unne seg en skikkelig ferie, når man først får fri. Burde definitivt tatt med kjæresten på dette, hvorfor har dem ikke luksusfellen for par? eller har de det? ikke vet jeg.. 

Råskap - Ikke er jeg kjendis, idrettsstjerne eller spesielt rå, men de konkurransene de går igjennom hadde allikevel vært morsomme å prøve. Det hadde vært kjempegøy om man kunne samle en stor vennegjeng å dra å ha sånne øvelser, med alt av utstyrt og løper klart. En skikkelig hard dag, med gode og dårlige tapere, før et herremåltid på slutten av dagen, det ser så utrolig koselig ut. 

Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with b1 preset

Det er noen av de programmene jeg kunne tenkt meg å være med på, hvilke ville du vært med på? 

Vilde

08.10.2016 kl.14:21

Wow, du er nok eventyrlysten, haha :D Skjønner deg litt, kunne vært spennende å oppleve om det ikke ble filmet... Robinson kunne jeg derimot aldri tenkt meg å være med på, hehe!

Tina

12.10.2016 kl.21:05

Vilde: hehe, nei alt er ikke for alle :P
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits