tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Brings life to my livingroom 10.10.2016, kl. 21:21

Hellu allesammen.                                                                                                                                            Inneholder sponsede produkter 

Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere, men det begynner å bli såpass lenge siden at jeg gjerne ville lage et til innlegg. Vi har ikke all verden med pynt på veggene i leiligheten, men vi har fire bilder som virkelig gir liv til stua. Alle bildene er fra Desenio, de er så utrolig fine, og disse tre passer ekstra godt sammen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Bilde 1 HER, Bilde 2 HER, Bilde 3 HER

I tillegg har vi et stort bilde i kjøkkenet, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er heldig eier av dette bildet. Det er det ultimate bildet for oss jenter. Jeg husker ikke hvor lenge jeg ønsket meg dette bildet, før jeg fant det på Desenio.no Og heldigvis fikk jeg trumfet igjennom, så kjæreste godtok å ha det i kjøkkenet! Noe av det beste med produktene er at du ikke trenger en formue for å gjøre stor forskjell i stuen, det er rimelige priser, kommer raskt hjem og ikke minst superfine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Prada bilde HER

Nå som vi går mot sen høst og kaldere tider, kan det være på tide med litt nytt inn i leiligheten, og det er så lite som skal til. Desenio har masse forskjellig utvalg både når det kommer til motiv og størrelser. OBS! Du må velge størrelsen selv når du bestiller, så pass på så du ikke tar det for gitt at de er store. Prisene er som sagt veldig bra både på posterene, og også på rammer som du også kan få kjøpt her. De har i tillegg Inspirasjons-side som hjelper masse om du er i tvil. Den setter blant annet sammen store og små bilder og viser forslag til kombinasjoner, det hjelper veldig! 

Har allerede tittet på noen jeg har lyst på nå som vi går inn i vinterhalvåret. Her er noen av favorittene:

    

    

Hvilke synes dere er finest? 

Sofie Caroline Nilsen

10.10.2016 kl.21:40

Såå fint :D den nettsiden skal jeg virkelig ta en bedre titt på, herregud så mye fint de hadde der !

Tina

12.10.2016 kl.21:05

Sofie Caroline Nilsen: Det burde du absolutt, kjempemasse fint! :D

Vilde

11.10.2016 kl.15:42

så innmari fine! :D

Tina

12.10.2016 kl.21:06

Vilde: Utrolig mye fint på siden ja!! :D
Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits