tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Sorri!! 10.03.2016, kl. 05:04

Hallo, jeg vet det er noen dager siden jeg har oppdatert nå og jeg lover jeg kommer sterkere tilbake neste uke. Har vært lange dager i det siste, og kveldene har jeg brukt til å prøve å finne ut hva jeg skal søke til høsten. Fristen for å søke er så sinnsyk nærme så jeg har virkelig dårlig tid. Jeg lover jeg skal komme sterkere tilbake i helgen og neste ike. Ettersom at det er torsdag i dag er det jo ikke så lenge til helg og endelig litt fri! Det blir fantastisk deilig å kunne sove ut litt, etter tidlige morgener og sene kvelder. Håper uken deres har vært bra!!

           

Nye uke 07.03.2016, kl. 06:11

Hei alle sammen, like fort som helgen kom var den over og vi begynner på nok en ny uke! Jeg er klar for å se hva denne uken har å tilby og jeg er klar for utfordringene som kommer med den. Jeg lurte på hvordan det kom til å bli å stå opp i dag, ettersom at det er en stund siden jeg har stått opp s tidlig. Det virker som at jeg har fått ladet batteriene nokså godt i helgen, for jeg var overraskende våken til at klokken var kvart over 4! Nå sitter jeg på t-banen, og er snart oppe ved leir! Dere får ha en fin dag, det skal i alle fall jeg prøve på!

     

Freeeeeedag 05.02.2016, kl. 10:20

Hei!

Endelig er det fredag, i dag skal jeg hjem til kjæresten og jeg gleder meg så mye at jeg vet ikke hvilket ben jeg skal stå på! Det høres sikkert skikkelig teit ut ettersom at jeg bare har vært bort i 9 dager, men når jeg i tillegg har vært syk føles det som at jeg har vært borte i en evighet! Jeg skal legge ut resten av Q/A senere i dag, men ville bare titt innom og vise den fantastisk fine himmelen og usikten fra holmenkollen i dag tidlig! Ha en super fredag!

Change of direction 28.09.2015, kl. 05:47

Hei!

Det er ikke så drastisk som overskriften vil ha det til, men som jeg nevnte tidligere har jeg en stilling i militæret som gjør at jeg ikke kan fortelle så uteolig mye om hverdagen min! Dette gjør så det igjen blir vanskelig å holde seg til en blogg om livet i militæret. Jeg kommer til å komme med ting som har skjedd, hvordan jeg trives, hvordan ting går i forholdet mitt og enkelte andre ting, men jeg kommer også til å prøve å skrive noen innlegg om andre ting som opptar min interesse og hverdag. På denne måten blir det lettere for meg å oppdatere bloggen litt oftere, og derav sikkert morsommere for dere å følge! Håper dere får en super dag, så snakkes vi om ikke lenge!

-Tina

Velkommen! 11.07.2015, kl. 17:25

Hei! 

Jeg trodde ikke det skulle være så vanskelig å skrive første innlegg... men det er vel som alt annet i livet, det tar litt tid før man kommer ordentlig inn i det. Jeg heter Tina, er 20år og bor for tiden i en liten leilighet med kjæresten min. Jeg startet opp denne bloggen fordi nå som jeg har flyttet ut hjemmefra, er ferdig med skolen og for tiden har ferie, ble det mye fritid og mye tid til overs. Jeg kommer til å skrive om hverdagen min, og forhåpentligvis litt om militæret. Jeg skal nemlig inn i Forsvaret om rundt 20 dager, og er jeg heldig og får litt tid kanskje jeg får skrevet litt om hvordan det er å være jente i militæret. Håper dere liker bloggen, og følger meg videre. 

-Tina 

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits